Любов – тя дава, но и взема!

Любов - тя дава, но и взема!


Любов – тя дава, но и взема!

Изпих надеждата си до последна капка!
Отядох си на обещания!
Светлината в мрака отдавна е угаснала, но нещо в мене все не спира да нашепва „бори се ти, бори се, не се предавай“ и това е любовта !

Най-подли са днес политиците ни и именно те любовта използват за напъклените си дела ! Любов – за тази дума най-много хора са загинали, за тази дума най-много хора са изстрадали, за тази дума най-много хора подчинили са душата си !

Efekt 2

Любов – как хубаво звучи, как коварно ни тежи !

Малцина са заставяни да вършат подлости , шпионаж и предателства заради любовта към близкия до тях или техните деца !
Други пък обичат други неща като властта, парите и егоцентричните наслади !

С любов ти раждаш и живот, и смърт, ти даваш, но и много вземаш всеки сам решава на кого и къде любовта си той да дава !
Магията на любовта е най-силна на света като тя хората събира, но и ги разделя !

Но някой знае ли защо тази дума заедно с патриотизмът може съдбата на една страна да промени и пак когато липсва страната си да унищожи?
Нима е трудно страната си да обичаме и в нея в клетви да се вричаме, да я браним от врагове отвътре и отвън, да сме готови да я защитим и за идните да я съхраним?
Ако малко поне любовта към Родината ни мила бе във вените и разумът ни се вселила навярно нямаше да имаме такива политици, навярно страната ни ще бъде рай и щастие, благоденствие и просперитет ще ни споходи, а лошото щеше да си ходи !

Та любовта дава, но и взема, но всеки сам решава дали Родината ще позволи да се разрушава!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.