Потребителска такса за роби.

Потребителска такса за роби.


Потребителска такса за роби.

Заровете на робството са хвърлени !

Жребият е ясен – избори в страната !
Изборната надпревара с предизвестен край е „сам бягаш, а излизаш трети“!

Efekt 2

Оковите са сложени, доброто е заровено, а надеждата е в скрина със спомените на Баба !

Липсата на правосъдие в държавата ни превръща тази територия в концлагер!
Всичко вече е различно и този, който падне в бой за свобода си пада в боя, а свободата е конвертируема валута за малцина политици !

Здравеопазването – пази Боже !

Икономиката ни е икономична дело на всеки, но малцина са в нея, а всички други плащаме само потребителска такса ! Тук-там малцина куражлии заразени с патриотизъм честа си бранят след като всичко са им взели нашите апаши !

А какви апаши само имаме – крият се зад абревиатури ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА, ВМРО и други даже има и такива дето имат ВОЛЯ! Нямаме армия, ама имаме бюджет и ще купуваме самолети, кораби и каквото ни кажат нали все плащаме потребителска такса!

Какво да се прави, така е с потребителската такса за роби – ползвал, не ползвал таксата си върви искаш, не искаш ще я плащаш ти, ако ли не децата с лихвите по-добре ! Демокрация искахте, ей Ви на, та тя живее само във войни и говори за свободи !

А робът свободата си не знае, той има право само да търпи !
А ние търпеливи сме като народ – търпим несгоди и по пет века можем да издържим, че народ с опит и история сме! Ние народ на кръстопът сме и вместо да ни плащат такса задето минали са те от тук все ние такса потребителска си плащаме на де що, който минал е от тук !

Не се сърдете, че наричаме Ви роби то срамно е за роба, а не за Вас !
Робът имал е гарантиран покрив над главата си храна и вода, и условия да се размножава, защото за робът някога пара се дава !

Само трябвало да работи за своят господар, а ние днес си плащаме за всичко и пак работим, но нямаме право да се размножаваме, да възроптаваме, нямаме право и на половината на робите и на правата това е днес управлението на страната !

А утре какво ще е зависи пак от нас?
Плащайте си потребителската такса и гласувайте за онези абревиатури и ако някой се съпротивлява системата го дебне и не забравя!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.