След Руснаците сега гоним Англичаните от България!

След Руснаците сега гоним Англичаните от България!


На вниманието на посолството на Великобритания у нас!

Бойко Борисов и Горанов са предприели мерки за прогонването на Англичаните от нас!

Спомняме си, че имаше огромна Английска вълна у нас и стотици хиляди англичани си закупиха имоти тук!

Efekt 2

Сега имаме мерки против тях като всеки един англичанин е съден за неплатени данъци и тези, които не са идвали последните няколко години жилищата им се предлагат на публична продан за по няколкостотин лева от съдия изпълнители !

Съдия изпълнители трескаво правят оценка на жилищата на англичаните и ги продават !

Всичко над цената взето обаче отива по сметката на съдия изпълнителят и после ще бъдат похарчени от него! Става дума за измама за много милиони !

Но истинската причина да се случи това е, че 40,9 % от чужденците, които идват от нас като именно тези от Острова и те ползват предимно летище „София“ и тези трябва да бъдат прогонени за да се фалира летището !

И утре да бъде продадено на Турция !

И така Посолството на Великобритания знае ли за това и ние при нужда можем да покажем документи как се издърпва измамата на техните поданици!
Как Великобритания ще защити интересите на техните поданици у нас ?

Що за пладнешки обир и грабеж се случва по негласната заръка на Горанов и Борисов в името на съсипването на един печеливш бизнес и прибирането на едни комисионни !

Да не говорим, че става дума и за процедура за отчуждаване на имоти около летище София и коя е фирмата, която ги изкупува и пак Борисов и Горанов не знаят, нали?
След процедурите по изгонване на Руснаците от България сега гонят и Англичаните, а Българите тях ги гонят постоянно !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.