Манолова: Къде е водата г-н Борисов

Манолова: Къде е водата г-н Борисов


Мая Манолова! Само с дъждове няма да се напълнят язовирите.
В тези региони където има водна криза има и криза на държавноста там цари и управленска немощ оплетена с корпоративни интереси. Парите се разпределят първо за бизнеса за проектите а до хората не достига и и стотинка. Такива са примерите на не едно населено място .

Попитахме Борисов каде са парие сега питаме къде е водата утре ще направим ревизия на прехода на мутренският преход на това управление на хуната как е израсходвала тези пари и как се е стигнао до водна криза в странат защото ако в прник си позволиха да оставят 100 000 човека без вода о в Шумен, Търговище и Велики Преслав са над 200 000 засегнатите . Мая Манолова идва на място среща се с хората чу виковете им за помощ и предлага решения но някак си правителството не иска да ги чуе някак си граби като за последнно там.

Efekt 2

Хората не са прости и знаят как да излязат от положение но за някой населен места безводието е наказание за това че не гласуват за правилната партия.

smart

Например в село саламаново имат кладенци строени от воените който са захранвали няколко заводоа но се водят военновременен резерв и не се дава и капка на хората какво е това ако не наказание питат хората.

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/2598946557088511/UzpfSTEwMDAwNzg4NTI3OTA0NToyNjc2NDExMjY1OTY1MDIz/

Време да се изправим и да кажем стига толкова геноцид и унижения стига диктатура време е да бъдем заедно .

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.