Слави Трифонов! Ще има ли такъв народ?

Слави Трифонов! Ще има ли такъв народ?


Състав на Софийски градски съд под председателството на съдия Цветанка Бенина разгледа искането на инициативния комитет за регистрация на партия „Има такъв народ“, съобщава Булпресс.

До две седмици магистратите ще излязат с решение дали да допуснат до регистрация формацията на Станислав Трифонов. На заседанието, продължило по-малко от 10 минути, присъстваха адвокатите на учредителите, Тошко Йорданов от екипа на Слави Трифонов и прокурор Милен Ютеров.

Това е трети опит за регистрация на партията. Засега Слави Трифонов изчаква съдът да се произнесе и да получи документ на които отгоре да пише „В името на народа”.

Efekt 2

Припомняме, че на референдумът Слави и неговият екип бяха подкрепени от над 2 000 000 човека, но правителството не се съобрази с вотът на хората и с трикове и номера с процедурни хватки не зачетоха волята на суверена именно затова и Слави Трифонов тръгна по този път да регистрира партия.

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.