Мая Манолова и заветът на Ванга: „Не е важно какъв си, важното е да си добър човек“!

Мая Манолова и заветът на Ванга: „Не е важно какъв си, важното е да си добър човек“!


Манолова: През целият си съзнателен живот съм се старала да бъда народополезна! Мая Манолова доказа тези свой думи от преди четири години когато бе лектор на световната среща на Лайънс клуб.

За мен като омбудсман на Република България тази мисия е особено близка, не просто, защото през целия си съзнателен живот съм се старала да живея народополезно и да работя така, че да допринасям за хората в моя град и в моята страна. Но и защото самата институция на омбудсмана е тъкмо това – възможност да служиш на хората тогава, когато те се чувстват може би най-слаби – изправени пред гигантската машина на държавната бюрокрация, която често нехае за техните права и интереси“, каза Манолова.

 

Днес от позиция на времето, което най-добре отсъжда делата и думите ние виждаме, че и ден не спряла Манолова да бъде сред хората да се раздава за народа и със силата на светлината и надеждата тя да озарява пътят на най-нуждаещите се. Днес държавата не и плаща, а тя със лични средства го прави. Тук искаме да споделим думите на пророчицата Ванга:

Efekt 2

„Не е важно какъв си, важното е да си добър човек“. Да си добър човек днес е повече от духовно изпитание освен, ако мисията на която си се посветил не такава.

Дали Русажена ще спаси България ние не знаем, но знаем, че Мая е добър човек с голямо сърце събрало в себе си болката и страданието на един цял народ, на една нация.

Да се изправим с Мая Манолова днес длъжни сме да и подадем от силата, защото така е редно, така трябва да бъде – да бъдем добри хора!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.