Мараба, Бойко ефенди

Мараба, Бойко ефенди
Мараба, Бойко ефенди

Бившият главен мюфтия Недим Генджев към Бойко ефенди !

Държавата трябва да плаща заплати на мюфтиите. Става въпрос за няколко милиона. По-добре държавата да плаща, отколкото парите да идват отвън. Така ще се контролират и имамите.
Това предложи бившият главен мюфтия Недим Генджев на кръгла маса в парламента на тема „Радикалният ислямизъм – заплаха за националната сигурност на Република България“, организирана от ВМРО.
Забелязвам, че в циганските махали са влезли протестанти и какви ли още не, които са неконтролирани от държавата, посочи Генджев.

Ислямът е мир. Няма насилие в религията. Загрижен съм за националната сигурност на България. Има 450 затворени джамии. Това е опасност, каза още Недим Генджев.
Няма никакво съмнение, че тази тема е най-актуалната в целия европейски континент. Радикалният ислям е пилитическа доктрина, която цели насилствена смяна на властта. Това е голямата заплаха, заяви евродепутатът Ангел Джамбазки.

Efekt 2

Научили сме се в годините да общуваме помежду си. Почвата за радикален ислям не е сред мюсюлманите, а сред циганските махали, посочи Джамбазки, цитиран от Труд.
Кой финансира главното мюфтийство? Поне три държави – Катар, Турция и Саудитска Арабия се намесват във вътрешните работи на България. Няма съмнение, че Турция се намесва агресивно във вътрешната ни политика, заяви Ангел Джамбазки.

Това съобщиха от :trafficnews.bg
Ние от Blife.eu питаме има ли предизборен натиск над правителството ни?
От „Ислямска държава” ежедневно доказват и показват нагледно как ИСЛЯМЪТ Е МИР !
В момента Ислямът(радикалният ислям) се използва за сваляне на правителства по възможно най-жесток начин!

И самият Генджев започна да шантажира страната ни както прави самият Ердоган с целият свят !
Явно ИСЛЯМЪТ НЕ САМО Е РЕЛИГИЯ НА МИРА, но и много доходоносна религия!
Притеснен, че християнска религия е в гетата, явно желанието е да се потурчат всички цигани в страната и един ден религиозните партии да бъдат с най-голяма аудитория в България, а ние да се претопим !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.