МВР движи дрогата у нас

МВР движи дрогата у нас

Желяз Турлаков със заплахи за животът си +Видео

Желяз Турлаков – основател на Общност Ново начало, философ (НБУ), клинична-социална работа, специализирал групова анализа към Университет “З.Фройд” – Виена, асистент по психо-драма Програмата се провежда на 7 км от София, в чист, уреден и спокоен район. Къщата, в която живеят резидентите предлага отлични битови условия. Стаите са обширни, светли и уютни, обзаведени с топли цветове. Отдадени на мисията да осигурим необходимото за участниците в програмата предлагаме комбинация от първокачествена психотерапия и комфорт. Терапевтична Общност “Ново начало” е програма за рехабилитация на зависимости и е част от дейностите на фондация “Общност Ново начало”, член на европейската федерация на терапевтичните общности (EFTC).

Проектът “Ново начало” е пионер в областта на психо-социалната рехабилитация в България и съществува от 2005 г. Структурата и дейностите на общността са проектирани да водят зависимите личности към пълната промяна на тяхното поведение и предходен начин на живот. Доказала своята ефективност през годините, програмата помогна на десетки хора да намерят трайно решение за проблема си, мотивира други да създават програми за лечения и изгради в общественото съзнание нов образ на зависимостта. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО Е ВЪЗМОЖНО И НИЕ ЗНАЕМ КАК ДА ГО ПОСТИГНЕМ.

Efekt 2

Пътешествието на възстановяването започва с процес на учение, който води индивида към прозрения и умения, които са необходими, за успеха през целия път на рехабилитация. Общност “Ново начало” служи като първа крачка от пътуването към новия живот в процеса на лечение. Центърът предлага резидентна грижа в интензивна терапия и подкрепа далеч от объркващото и отвличащо вниманието ежедневие на зависимия, както и среда свободна от наркотици и алкохол. Нашият ангажимент е да осигурим терапия с най-високо качество и почтеност, за оптимална подкрепа на достойнството на резидентите и техните семейства.

Възгледът на терапевтична Общност Ново начало е да разглежда участниците в програмата като лица, страдащи от деструктивен процес, който влияе върху всички аспекти на живота им. Ние предоставяме знания, умения и разбиране, за да започнат процеса на възстановяване. Първата стъпка в процеса е помощта при преодоляването на чувствата на вина и срам, които често стоят между тях и освобождаването от зависимостта. Желяз Торлаков преди време говори в телевизия АЛФА

Ето и видеото:

Скоро обаче след това интервю той получава заплаха за животът ! Начинът по който е отправена заплахата е следният от скрит номер се обаждат на съпругата му с заплаха, че ще му отрежат главата и да спре да говори по телевизии и радия като са вметнали, че има и дете !

Ето чуйте какво казва Желяз Турлаков пред АЛФА ТВ: www.ataka.tv/

Ние от Blife.eu ще добавим, че именно това е бичът на новото време! Това е най-големият проблем свързан с нашите деца. Децата ни са бъдещето на България! Чест им прави на тези смели хора, който търсят трибуна и търсят да покажат истински ужасното лице на истината ! Ние като родители не трябва да затваряме очите си пред този проблем, а трябва да започнем да говорим за спасението на децата си !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.