МВР и Мафията у нас! Апелът им към обществото!

МВР и Мафията у нас! Апелът им към обществото!


Накратко, ако свидетелствате срещу нашите бандити ще бъдете убити, но МВР се опитва да върне доверието в себе си !
Тази сутрин по БТВ Христо Терзийски говори в сутрешният блок на телевизията, че без гражданите не биха направили нищо !

Това едно признание, че МВР не работи, а само разчита на доноси !
Това не е нищо ново, всеки го знае в страната ни, че ако отидеш да се жалваш ще срещнеш бездушие или дори агресия как така ще си позволявате да им търсите работа ! И след апела на Христо Терзийски към обществото и показността на операциите, с които се показва, че едва ли не има служби и те работят показаха няколко саксии с канабис и едно кило за пазара, а някак си никой не казва, че годишно на пазара ни излизат над 60 тона !

И кой, ако не МВР не следи и не внимава как се разпространява ?
Та да се върнем и на темата с доверието в МВР, след Терзийски заговори Румяна Арнаудова за убийство, което е извършено от група за контрабанда !
Обаче тънкият акцент е, че лицата са били към групата, но не е имало доказателства към тях !

Efekt 2

А лицето, което е било убито е било направило пълни самопризнания както е бил готов и да свидетелства пред специализираният съд, че как да вярваме на МВР след като този на който му е гарантирана анонимност срещу подадена информация е убит?

На МВР и Прокуратурата не им пука за хората съдействали на следствието, а напротив! На лице е поредният теч на информация, която завършва както обикновено със смърт ! Е сега как подадоха анонс към обществеността да съдействат и да помагат на МВР и после след минути обясниха на обществото, че всеки, който е съдействал бива убиван !

Това бе поредната тъпа постановка за пред обществеността, че има свидетели и колко яко работи правителство, че всеки ден залавяме бандити, но ако си отворите устата за нашите хора от мафията ще бъдете убити !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.