Местан е Никой, Доган е ВЕЛИК !

Местан е Никой, Доган е ВЕЛИК !


Ахмед Доган доказа, че Лютви Местан е никой като авторитет сред Българските Турци !
Ахмед Доган избра най-мразеният кандидат, най-очерненият политик, които се отъждествяваше с етикетът КОЙ !

Ахмед Доган направи едно преброяване на пилците си и той доказа, че здраво държи юздите на електоратът си и че той е балансьорът в Българската политика !
Доказа и че в България колкото и да се говори за разбиването на ДПС и колкото и вълка да убие Местан това е само позьорство от страна на Местан !

Но Ахмед Доган доказа и на Ердоган, че той е човекът в България не Местан, не Бизнесът дошъл в България с големите си заводи, не Касим Дал, А ТОЙ САМИЯТ ДОГАН – СОКОЛА !
Една огромна и силна Държава като Турция, която се опълчва на великите сили като Русия и САЩ не можа да победи Ахмед Доган в България и един вид заради политиката на ГЕРБ на техен терен дето се казва !
Ахмед Доган доказа, че той е най-великият политик от времето на прехода насам колкото и неприятно да ми е да го призная!

Efekt 2

И моите етнически и религиозни виждания ми създават предразсъдъци по темата Доган !
Но на черното бяло не можем да кажем, но Ахмед Доган е най-доброто нещо, което може да се случи на България особено при нахлуващият радикални бъдещи избиратели на ДОСТ + ГЕРБ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.