Време е Борисов да влезе в затвора, бе хора !

Време е Борисов да влезе в затвора, бе хора !

Борисов – ГЕРБ нямат право да искат доверието на Българският народ !

Напротив, време е да получат възмездието на Българският народ! Толерират се циганите и престъпленията извършвани от тях !
Циганите правят измами тип „Ало, ало“, но системата толерира това като плащат си по някой лев на полицията, а полицията казва щом няма жалба това не е за нас!
Е как Измамените от Турция, Израел и целият свят да дойдат и да пуснат жалба в местното РДВР?
Стоици са схемите и диапазона обхваща от схеми за милиони до схеми за по два лева !
Битова престъпност, кражби, грабежи, всичко каквото можете да се сетите !
Българите са втора категория човеци отношението на институциите е такова – другарят РОМ с него се флиртува от всички местни партии докато, с другарката баба Иванка, тя се третира като лош материал, тя е гадната червена бабичка, която иска да получава пенсия и постоянно е недоволна, че парите и били малко и не и стигали !

Жилищата стари и не второ, а трето поколение употреба, колите ни втора употреба, дрехите ни втора употреба, обувките ни втора употреба, а само храната ни дето е първа употреба, ама пък качеството и едно, че за тези пари какво да е, бихте казали !

ВИЖТЕ ПО ТЕМАТА ! 

Efekt 2

За последните години откакто е дошло правителството на ГЕРБ всяка година се раждат по 5000 по-малко бебета !
Раждат се около 30 000 деца, от които 78% циганета, останалите 22% ги делим с Турци, Арменцци, Македонци и още няколко малцинства у нас ! За 2015г. умират над 110 000 и се раждат малко над 30 000 това е статистиката !
В Сирия където са с 21 милиона население и се води война са умрели 70 000 човека и това са реалните цифри – ГЕРБ води война срещу Българската нация, а сега иска доверието на Българският народ !
ГЕРБ олицетворява един субект Бойко Методиев Борисов, а другото е зависими послушни продажни душици за едната заплата, за едното положение в социални среди за да са до властта подмазвачи, нагаждачи и все такива дребни душици !

Ако Борисов се срине всичко ще се срине като Цветан Цветанов – физкултурникът, който е двигателят на тази сбирщина ще се опита да стегне ядрото, но партийната хунта без лице, без лидер, без глава ще се разпадне !
Рейтингът на Борисов е сринат като загуби онази народна любов, няма харизма вече, няма я вече искрата на водача и с една дума „изхаби се, омръзна им на хората след стотици антибългарски прояви, след стотици гафове, след хиляди лъжи, вече никой не вярва в него, вече той не е надежда за спасение за никого в страната, а напротив – присъствието му в политиката би могло да се охарактеризира като изключително вредно и разрушително дори като пагубно за България и отечеството ни особено като наля в бедната ни България огромни количества радикални елементи“ !

Това са хора, които според тяхната книга наречена Коран, ако се молят по пет пъти на ден не трябва да работят и те отказват на 100% да работят и правителството ги храни, а те само седят и се дрогират, правят деца без никакви морални принципи и устой и говорят за една нова велика мюсюлманска държава наречена „Ислямска държава” и за въздигане на халифата тук в Европа !
И това е датирано от правителството и дори Кристалина ГЕРБОВА се опита пред ООН да заговори за признаването на „ Ислямска държава”!

Кристалина е човекът на ГЕРБ и сами се сещате каква е бъдещата стратегия на ГЕРБ заедно с Местан и ДОСТ да яхнат радикалният гласоподавател и тежко ви и горко щом не се молите на техният Бог !
С каква наглост ГЕРБ искат доверието на хората като продадоха отечеството ни на други компании, раздават земята, моретата и планини на по 100 годишни концесии заедно с хората, които се намират на тези територии ! За какво доверие става дума някой може ли да ми обясни ? Време е Борисов да влезе в затвора, бе хора !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.