Мигрантите искат автономия у нас от 2013г!

Мигрантите искат автономия у нас от 2013г!

ОТ СИРИЙСКАТА СВОБОДНА АРМИЯ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ – КЪДЕ СА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ДАНС?

Супер скандално изказване направи представителят на Сирийска свободна армия у нас Осама Башир, който в прав текст обяви пред Нова телевизия, че би било добре, ако правителството им предостави обезлюдените села в Югоизточна България, в Странджа, за да могат неговите сънародници да се настанят там.

Башир поиска още сирийските бежанци в България да не бъдат разделяни на различни места, а да живеят в един регион.

Efekt 2

Това в политическия и в сферата на сигурността анализ се нарича ключово изречение.

Стотиците нелегални, които преминават границата денонощно пеша и вече са хиляди могат скоро да сбъднат мечтата му. А може и това да е тестово изказване, за да се види докъде е стигнал разпада на държавата в България и как да се действа по-нататък по вече очевидния план за превръщане на България в буферна база на близкоизточни интереси.
Източник: obshtestvo.net/

Ние от Blife.eu припомняме още през 2012-2013г се заговори,че искат автономия!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.