Поискай и ще ти се даде

Поискай и ще ти се даде

ДВОЙНИЯТ СТАНДАРТ НА АНГЕЛА МЕРКЕЛ

Германският канцлер Ангела Меркел подчерта отново необходимостта от по-справедливо разпределение на бежанците в Европа. В седмичното си видео обръщение, тя повтори, че отново може да бъде повдигана темата, че това е общ проблем на ЕС, а не на отделни негови членки. Канцлерът също така се обяви срещу плановете на редица държави да издигнат стени по границите си, за да овладеят и спрат бежанския натиск.

Тя направи това изказване преди срещата на ЕС с африканските лидери, по време на която миграционният натиск ще бъде сред основните обсъждани теми. Тя ще се проведе в Малта в сряда и четвъртък.

Efekt 2

Бихме могли да се съгласим с мнението на Ангела Меркел, ако наистина загрижеността и е за цяла Европа, а не само за Германия. Защо обаче, когато става въпрос за жизнения стандарт на жителите на Европа Ангела Меркел не се застъпва също за по-справедливо разпределение на европейските блага?

Защо доходите на европейците на са общ проблем на ЕС, а не на отделни негови членки. Нека когато отстояваме едни приципи да не правим изключения. Като равноправен член на Европейския съюз ние ще имаме ли смелостта да настояваме освен да поемаме ангажименти към Европа, то и тя да поема такива към България?
Източник: varnahot.com/

Ние от Blife.eu питаме България ли ще бъде депото за всички, който не са добре желани в Европейският съюз?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.