Мизите и мигрантите !

Мизите и мигрантите !

Мигрантите в България !
Майка или мащеха нашата родина !
Да си припомним Мизия !
МИЗИЯ ТОГАВА И ДНЕС :
Как държавата реагира и в какви времеви диапазони се отзова ?
На колко от истински бедстващите хора помогна ?
Колко загинаха, колко останаха без домове ?
И как за тези, които останаха без домове и покъщина не се намери един такъв фургон някой да им подари ?Наводнението в Мизия

Корените мизи, които от векове населяват тези земи се оказаха неважни, оказаха се в плен на водите, оказаха се в плен на студ и липса на електричество и загубили всичко, което имат дори и надежда, но получиха по някой консерва и по някои снимка с Борисов и купчина голи обещания !Фургони за мигранти

Днес е друго !

Efekt 2

МИГРАНТИТЕ ДНЕС :
Мигрантите до сега живели като в четеризвезден хотел с луксозни столове, безплатна храна, три пъти по три блюда с всички комуникации, безплатни дрехи и напитки, не плащат за ток и вода, със всички условия за които 90% от хората в страната трябва да си спукват от работа и пак няма да ги получат и пак ще правят компромиси с желанията си ще правят икономии ще се лишават от много неща !

РАВНОСМЕТАК и дали е по равно и кой е на сметка ?
Само за един ден и новите жилища бяха на път за нашите новодомци !
За по-малко от три дни те ще получат минимум среден стандарт на живот даром безвъзмездно !
Хората в Мизия още десетилетия ще трябва да работят за да си върнат загубеното !

Ако някой е дошъл в страната ни или ще живее и ще работи по нашите закони, или правителството да спре да насажда расова и етническа нетърпимост между Българи и Роми и сега Мигранти !
Време е да се мери с един аршин за всички !

Спомнете си последните избори когато 3,5 милиона казаха, че искат промяна !
Спомнете си и думите на на Пейо Яворов за да не ги чуете скоро от всички мизийци и тракийци от всички Българи и Славяни и всички Християни !

–„С враг врагувам – мяра според мяра, с благ благувам – вяра зарад вяра“!

мера според мера
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.