Какво е това лъжи след лъжи, а народът си мълчи?

Какво е това лъжи след лъжи, а народът си мълчи?


Зад фокуса на Харманли !
Какво скриха правителството ?
Скриха това, че прекараха закон за забрана на комунистическите символи на първо четене !
Скриха това, че приемът бюджет, в който не се вземат предвид много разходи по мигрантите !
Зад Изборната еуфория скриха как така в страната ни нахлуха 13 000 мигранти !

Какво крие правителството ли ?
Ами крие всичко – скриха огромният грабеж на КТБ, скриха, че има реален инвеститор за АЕЦ !

Скриха, че пуснаха Ахмед Муса на свобода и радикалният ислям празнува в Пазарджик !
Какво скриха ли, ами скриха това, че България се превръща в буферна зона за мигрантите !
Скриха, че има резолюция на държавите в Европейският съюз за изграждане на обща армия за охрана на границите на Европейският съюз, но забележете България не е в този съюз, не е в Европейският съюз, а защо ли ?
Скриха за Болестите в Харманли докато те не се превърнаха в епидемия и не се стигне до изолиране на периметъра или така нареченото „поставяне под карантина“, което доведе до бунтове, защото са ограничени техните права за свободно предвижване !

Efekt 2

Скриха се от хората, че искат всички казарми и всички погранични застави да ги превърнат в лагери за настаняване на мигранти ! Никой не попита хората дали искат тук, а решенията се взимат еднолично от Бойко Борисов и се представят като решение на министерски съвет !

Скриха, че има спогодба между Бойко Борисов и Меркел за депортиране на огромен брой мигранти у нас !

Сега този, който покани мигрантите у нас ще влезе в ролята на спасителят, който решава проблемът, който пак той е създал с това, че от години взема пари от трафикантите и на хората доказано бе, че и от МВР и Погранична полиция са съдействали на тези трафиканти !

Това, че главният прокурор се здрависва с Ердоган, това, че Бойко Борисов се здрависва с Ердоган и това, че Ердоган си създаде партия у нас наречена ДОСТ какво означава?

Означава само едно – нямаме граница с Турция и нахлуването на мигранти продължава и докато правителството ни занимава с кой иска и кой не иска да управлява, с това дали има закон изборен готов или не в страната ни нахлуват поредните групи нежелани мигранти !

СУВЕРЕНА КАЗА ВЪН ГЕРБ ОТ ВЛАСТТА !

БОРИСОВ ОТГОВОРИ, ЧЕ САМО ТОЙ МОЖЕЛ ДА БЪДЕ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ !

Какво е това, лъжи след лъжи, а народът си мълчи !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.