ЛЪЖИ, ПАРИ И ВИДЕО

ЛЪЖИ, ПАРИ И ВИДЕО


Когато медиите създават интриги и манипулации, когато вменяват или когато манипулират вместо да отразяват безпристрастно и да бъдат обективни !
Ето някой медии как се опитаха да направят интрига между Динко Вълев и Петър Низамов !

Ние няма да назовем имената на медиите, но вие ще се сетите сами кой интригантства, кой се подмазва и каква е истината !ЛЪЖИ, ПАРИ И ВИДЕО

Забележете и двете медии се дотират от държавата с вашите пари !

Някой ще попита това ли е журналистиката това ли е средство за масово осведомяване или средство за масово омаскаряване?

Журналистическата етика и стандарти обхваща етичните принципи и добри практики в професионалната журналистика и приложим от журналистите „етичен кодекс“!
Журналиста трябва да поднася проверена информация и да гарантира за достоверността на информацията, нейната точност и обективност.

Efekt 2

Обективно отразяване на събитията като дълг на журналиста, но явно платената журналистика обслужва само мафията, а истината е тази, която устройва само Бойко Борисов нали ?

Свидетели сме на ежедневни манипулации и промяна на общественото мнение за личности и събития !
Свидетели сме на огромно замърсяване на ефира с всякакви манипулации с цел да се разклати доверието в авторитетът на този или онзи, но зад всеки този има човешка душа и зад него има семейство и роднини, колеги и когато се поведе една мръсна кампания това става лично и носи след себе си много негативи за роднини и приятели, носи негативи на бизнесът или дадена политика !

За съжаление добре платените медии от държавата се превърнаха не в стожер на журналистиката, а в градски кенеф където има помия за всеки !
ИСТИНАТА:

За съжаление политиката на Борисов и неговото правителство е като въглените, ако не могат да те изгорят образно казано през съд и прокуратура, то ще те очернят през медиите си !
Искам да се обърна към хората, които работят в тези медии с един въпрос !
Ако някой ден след края на земният си път се изправите пред свети Петър на онзи свят и той Ви попита защо съсипахте толкова много съдби с неистините, които написахте срещу тях и техните семейства ?

Какво ще му отговорите ?

ТОВА МИ БЕШЕ РАБОТАТА ЛИ ?

Въпросът важи и за всички шефове на полиции и районни прокурори и послушни съдии!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.