ЖЕЛЕЗНИЯТ СОКОЛ или как в кухнята на ДПС секат зелки

ЖЕЛЕЗНИЯТ СОКОЛ или от кухнята на ДПС


Ахмед Доган реже глави в ДПС като зелки !
Бившият депутат от ДПС и областен лидер на партията в Кърджали Мехмед Ходжа, който напусна с близо 100 делегати националната конференция, а после създаде нова партия, е получил помощ от Ахмед Доган да си намери работи в чужбина. Това пише в книга за Ахмед Доган бившият депутат от ДПС Иван Палчев.

„При ДПС не е възможен дворцов преврат – пробваха го 4–5 пъти, все с един и същ нулев резултат. Яшар Шабан, Мехмед Ходжа, Гюнер Тахир, Касим Дал… Нетипично и двойствено бе отношението на Доган към „бунтарите“ в партията, опитали се в различно време да оспорят лидерската му позиция. На след¬ващите избори те не фигурираха в листите и… толкова. Към едни от тях той протягаше ръка, за да им помогне да намерят новото си място в живота. Яшар Шабан си остана функцио¬нер на партията в Кърджали, а по-късно бе издигнат за замест¬ник-омбудсман на България. Мехмед Ходжа също получи под¬крепа – при решението си да потърси работа извън страната. Но към Гюнер Тахир, Осман Октай и Касим Дал отношението му и досега е крайно отрицателно. Сякаш не може да им прос¬ти нещо. Той си знае какво“, пише в книгата на Палчев.

Припомняме, че заради присъствието на бивши агенти на ДС в националното ръководство на ДПС, делегатите от област Кърджали напуснаха националната конференция на партията. Бившият депутат Ахмед Юсеин успя да овладее областната структура в Кърджали. Тогава Ходжа създаде Партия на демократичните промени. Нейният зам.-председател Мукаддес Налбант по-късно се върна в ДПС и благодарение на Ахмед Доган стана зам.-министър, но останалият сам Мехмед Ходжа напусна страната.
Досега се твърдеше, че Ходжа е бил строител в Израел, а ДПС дори не са позволили на дъщеря му да завърши стоматология в Турция по схемата „100 студенти от ДПС в Турция“.
Разкритията на Иван Палчев оборват твърденията на близките на Ходжа.
Те и днес обясняват, че бившият депутат от ДПС Мехмед Ходжа след края на политическата му кариера в България е бил 18 месеца в Израел. По-късно той и съпругата му заминали за турския град Бабаески, където близките им помогнали да станат учители.
Припомняме, че в момента Мехмед Ходжа е зам.-председател на партия „Демократи за отговорност, свобода и толерантност“.
Източник: rodopi24.blogspot.bg

Efekt 2

Истината е, че Сокола държи здраво за редът в партията си !
Не случайно е лидер на ДПС толкова години !
Тактиката е следната – изчаква някой да надигне глава и да покаже воля и хоп отреже главата !

И после пак се оттегля в сараите си и казва, че не се занимава активно с политика, но пуснат се слухове, че се оттегля и само седи и гледа кой ще покаже амбиции да го замести и хоп му отреже главата !
ДПС е единствената партия, в която няма кариери, а само роли и задачи !
ДПС е единствената партия, която с всяко своя коалиция трупа дивиденти, а след коалицията си техните партньори търпят огромни загуби не само електорални, а и морални, не само морални, а и вътрешно-партийни сътресения тресат всеки, който се е докоснал до ДПС!

Ахмед Доган до сега е доказал, че е най-големият Български политик с най-дисциплинираната партия, но жалко, че не е лидер на Християнска партия за да произнасяме и ние името му с гордост !

Поуката е, че Ахмед Доган участва във абсолютно всички процеси в България, но винаги невидимата ръка на ДПС остава извън всички негативи каквито и да са тези процеси ! До сега никой не е протестирал пред сараите !

До сега никой не се е осмелявал да поиска имунитетът му или да го съди, никой не се е осмелявал да води война срещу него !

Дали все още той разпределя порциите във властта ?
Едно е сигурно, че Ахмед Доган знае как да оцелява дори когато в България има огромни сблъсъци на международни интереси, а той винаги е съумявал да застане на правилното място на шахматната дъска !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.