Когато Демокрацията чу за България

Когато Демокрацията чу за България
Когато Демокрацията чу за България направо зарида !

Задминали са ни държави, които са били най-зле !

Там където цари погром като Замбия и Еквадор са по-добре от нашата страна и не е за вярване това каза статуята на свободата и веднага заплака горката !

Не е за вярване, ама си е Факт и ако има АД  на тази земя то той би бил в нашата страна!

Efekt 2

Ето какво говорят за страната – втора в света по смъртност сме били, но за сметка на това пък сме с най-прогресивно остаряващото население, иначе пък сме втори в света по измами, макар че според мен сме първи, защото за доста измами не знаят !

Та като най-старите и най-болните и май най-простите да ме прощавате, ама според политиците е така щом два пъти сваляте един с оставка, а той си прави пак устата да управлява и явно сме повели и тази класация, ама не ни го казват за да не ни обидят !

И как да не сме прости като злато газим, бедни ходим, но за стотици милиарди излиза злато от страната ни, а сме най-бедните не само в Европа, а и изпреварихме почти всички африкански държави !

Когато Демокрацията чу за България

Прости трябва да сме иначе от аграрна страна се превърнахме в гладна страна, а защо ли, ами явно ни мързи да си гледаме по едно прасе и по двадесет кокошки  и една градина за да имаме всичко на трапезата си всяка зима !

Така обезлюдиха се селата и малките градчета, а всеки се напъха в панелка малка и се чуди как да свърже двата края щото пари няма !

И как да има като работническата партия мутира и в нея няма ни един работник в управленският елит, нищо ляво не остана там тъдява !

Да ме прощават, ама тези десни хич не са лесни и при тях не виждаме Демокрация, а всичките копнеят за диктатура и окупация !

Забраняват със закона всичко от Комунизма, нима не правиха така и в Комунизма не забраняваха да се говори за Капитализма ?

Най-здравите окови са тези на глада и на всеки вече ги има на врата !

Ако не слушаш и не си послушен ще те уволнят по партийна линия и от Банката ще ти вземат жилището и колата, излизаш на пътя, а там те чакат другите бандити! Как да не гласуваш пак под строй? Ако това е по-различен строй здраве му кажи, а като за здраве заговорихме сега покажете ми един дето е здрав като скала, бедни и богати всичките са болни само цената на лечението е различна, а според цената и качеството тук парата командва кой ще живее и кой ще умре !

Наскоро цялата страна видя как един бандит прострелян за часове строи най-големите доценти и професори с бели манти как държавата го гледа като писано яйце, а колко ли умряха през това време на другите лекари в ръцете я кажете?

Нямаш осигуровки – умираш, това е, имаш осигуровки – искат ти пари, нямаш да платиш и пак умираш !

Казвам ви това го няма никъде в света да си плащаш за да си роб !

Някога в далечни времена е имало робство, но на робите господарите са полагали минимални условия като покрив над главата, като храна и лекарска грижа, имали са грижа !

Днес пак сме роби, а си плащаме за покрива си над главата, за храната, за водата, за лекаря и така който до когато издържи нали ?

Често да ви кажа не я искам тази Демокрация, не я искам, ама няма как вече сме с вериги оковани, освен ако не скокнем всички и да кажем стига толкова, но това няма как да стане, защото борбата за насъщният ни за утрешният ден е по-важна за стомаха от свободата !

И докато сме роби все ще е така и кой мислите ще ви управлява? Ами тези дето ви направиха такива и все пак те са такива, които държат ключът към свободата, но никога не ще го дадат на народа, защото ще си развалят рахата !

И това го знае статуята на свободата и затова се разплака горката !

И ако на времето по времето на турското робство хората са имали по 7-8 деца и на четири години са плащали кръвен данък по едно дете !

То днес хората имат едвам-едвам по 1-2 деца и от тях всички емигрират да търсят спасение за стомаха  и главата, а вие тук умирате от бедност, глад, мизерия и болести, а на погребението Ви ще бъдат само няколко съседа и  самотата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.