Мирослав Найденов: Ще закопая Бойко Борисов и неговите болни амбиции за власт!

Мирослав Найденов

Мирослав Найденов отново показа истинската си черна същност и това че и той не знае на коя страна е с коментара си относно напускането на депутат от ГЕРБ: “Ще закопая Бойко Борисов и неговите болни амбиции за власт!”. Бившият земеделски министър от правителството на ГЕРБ отсече това пред репортер на ТВ7, като допълни че отшелниците от  тази партия ще стават още повече. Интересното в случая е, че Мирослав Найденов обръща палачинката всеки ден, но въпреки това решава да говори за морал и унизителни според него ситуации, на които депутатите от тази партия са подложени всеки ден.

Мирослав Найденов явно е решил да гледа в чуждата паничка и да завижда на успеха на ГЕРБ и това, че цял един народ подкрепя Бойко Борисов. Примерите за смешните му изказвания не са един или два, а могат да се публикуват в цяла книга. Освен това, според Мирослав Найденов депутатите от ГЕРБ се страхуват от Бойко Борисов. Съоснователят на партия БАСТА е решил да не спира да се излага с грозните си реплики и да оплюва един истински достоен човек в лицето на Бойко Борисов.

“Не съм разговарял с господин Марков да се присъедини към БАСТА. За да стане наш член, си има определени правила. Той не е подавал молба за членство и ние не трябва да бъдем замесвани в това”, завърши Мирослав Найденов.

Efekt 2

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator