Яне Янев: ДПС са дали на Георги Марков между 200 и 500 хил. лева, за да напусне ГЕРБ

Скандалите около предателя на партия ГЕРБ, Георги Марков не спират. Вчера Яне Янев изказа скандално изявление, каква е истината за напускането на депутата: “Анонимникът от ГЕРБ Георги Марков тества системата. Той е жалка пародия. Той е съвременен негативен герой, тип Мунчо, който се опитва да вади някакви аргументи.  ДПС са дали на Георги Марков между 200 и 500 хил. лева, за да напусне ГЕРБ” Това заяви Яне Янев по повод напускането на Георги Марков от партия ГЕРБ.

Според лидера на РЗС в съдебната система корупцията идва от най-високо ниво: „ВСС се избира квотно, политически. И всички позиции надолу се избират с лобизъм. По този начин вече има частни прокурори, частни следователи, частни дознатели. Тези хора получават много повече от там, където работят. Има редица прокурори по места, които са феодали, които са си направили някаква брокерска къща от прокуратурата – за рекет. Главният прокурор, колкото и да е силен и всемогъщ, не може да се справи – да наблюдава сам действията на няколко хиляди прокурори. Защото системата е сбъркана. Колкото повече съществува тази прокомунистическа Конституция, толкова повече корупцията ще завзема позиции. Ако вие направите една серия разговори със сериозни юристи-конституционалисти, ще видите, че съм прав. Трябва да се прекратят мандатите на всичките висши съдилища и да има изборност!”, добави Яне Янев.

На зададеният му въпрос дали новия председател на антикорупционната комисия ще се справи със задачата си, Яне Янев добави: „Волен Сидеров преди да стане председател на тази комисия, да сте го чули да говори за корупция? Той говореше за пенсиите, но не и за корупцията”.

Efekt 2

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator