Георги Марков: Присъединявам се към “България без цензура”

Предателят на ГЕРБ, Георги Марков съобщи, че се присъединява към “България без цензура”. Той допълни, че все още не е обсъждал това свое решение с Николай Бареков.

“Присъединявам се към “България без цензура”. Волен да не се притеснява. Да не разчита на мене.”, добави депутатът от Свищов. Той призна, че днес има практика да се гласува в парламента на инат, а не по съвест. Георги Марков  допълни, че когато от партия ГЕРБ предложат нещо, винаги се гласува “против”, когато коалицията предложи нещо – пак “против”.

“Има парламентарна криза. Виждате, че нещата не вървят добре и рейтингът пада. Трябва да се намери разумна политика. Някакви определени решения, бих ги подкрепил, но съм убеден, че и колегите ми от ГЕРБ биха ги подкрепили. Не съм мислил колко е важен моят глас. Няма да съм пръстчето, когато трябва да се гласува за управляващите”, каза Марков . Той дабави, че никога не е имал свобода в партия ГЕРБ и винаги е имало натиск от страна на Бойко Борисов.

Efekt 2

“Първо няма разследване срещу мен. Даже не съм знаел, аз съм народен представител те водят разследване, вижте как си върши полицията работа. Има поръчки срещу мен от тези, на които преча. На много хора преча, на хора, които не са откровени с избирателите си. И в ГЕРБ ги има, и извън ГЕРБ. Това са хора, които управляват извън ГЕРБ. Те са ме проверявали като депутат. Ако трябва, ще се откажа от имунитета ще го направя. Представяте ли си каква парламентарна и правова държава сме, аз съм депутат, а те ме проверяват с цялата си наглост без да знам”, разкритикува бившите си съпартийци Георги Марков.

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator