Николай Бареков: Люспата на ГЕРБ не отива в “България без цензура“

Последни новини, Николай Бареков отрече, че ще приеме един предател в движението си. Той допълни още, въпреки че не смята ГЕРБ за морална партия със стабилни основи, не би приел един предател в движението си: “Ще отвърна на г-н Георги Марков в негови стил, да не разчита на мене! Люспата на ГЕРБ не отива в “България без цензура“.

“Марков напусна партия ГЕРБ във вторник и не знам защо е решил, че аз ще го “приютя” под крилото си.”, заяви лидерът на “България без цензура“.

Междувременно от  социологическата агенция Сова Харис  публикуваха поредното си изследване, като според него, ако изборите бяха днес, Николай Бареков би имал 14 депутата в парламента. Освен това, според тези данни, лидера на „България без цензура” наближава по доверие партия ГЕРБ.

Efekt 2

„Нашето движение води сериозни политически разговори с политически субекти в център-дясно, както и е отворено към сътрудничество с всички депутати на ГЕРБ с чисто криминално минало чисто съдебно досие и такива, които не са опетнили името си в предишното управление”, каза още Николай Бареков.

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.