Митьо Очите към Борисов: Яж, пий, носи си новата бронежилетка, че животът е твърде кратък !

Митьо Очите към Борисов: Яж, пий, носи си новата бронежилетка, че животът е твърде кратък !
Митьо Очите към Борисов: Яж, пий, носи си новата бронежилетка, че животът е твърде кратък !

Митьо Очите към Борисов: Яж, пий, носи си новата бронежилетка, че животът е твърде кратък !

Нашият Ал Капоне от Бургаско вече с план да бъде изкаран от страната !
Първата фаза от тази схема е в ход – Той бе преместен от Бургас в София !
Така Желязков вече бе изолиран от постоянното наблюдение на медиите !

Това контролирано наблюдение на неговата рехабилитация имаше за цел точно това !
Митьо Очите е в съзнание и разум и той се възстановява в момента и на този етап не се нуждае от допълнителни операции съобщиха от пресцентъра на „Софиямед”. Димитър Желязков е на ясно, че след целият екшън няма да му се размине току така !

Главният Прокурор Сотир Цацаров заяви, че в момента тече разследване срещу групировката на Митьо Очите !
Заради открити нарушения в таксиметрови компании пък бяха задържани дъщеря му Станислава и нейното гадже Велислав Попов. Истината е, че Държавната машина е активирана и в момента се извършва така нареченото ЩАВЕНЕ на езикът на мафията !

Efekt 2

Всеки, който е загубил веднъж свободата си и е бил лишен от нея знае какво е в затвора и е готов на всичко за да не се върне там !
Митьо Очите загуби не малко от животът си по килии и затвори и няма да се удави втори път в една и съща река ! Логиката и слуховете са, че Димитър Желязков се подготвя да бъде изпратен за лечение в Израел и от там неведоми са пътищата по който той ще изчезне както братя Галеви !

Странно нещо е нашата страна, слуховете са, че братя Галеви са напуснали страната ни с правителственият самолет и Борисов е поел влиянието им във фармацевтиката каквато и да е тя!

Как СИК пали пожари и после ги гаси като собствениците напускат страната, а оставят имотите си тук можете да се досетите сами !
Но единствените живи от ВИС 2 са тези, които са избягали от страната и Димитър Желязков знае това, че той е един от последните живи ВИСАДЖИИ и знае, че и на него му дойде редът и вероятността да изчезне спасявайки се е на дневен ред!

Природата не търпи вакууми и какво ще стане със зоните на влияние на Очите ли, ами просто друг ще ги контролира ! Истината е, че Борисов сменя мафиотските босове както си сменят шефовете на полицията !

Посочват новият Мафиотски Бос и се елиминира предния и така той застава на върхът на веригата и започва контролирано да отчита кинтите за партийната каса ! Босът от СИК просто не търпи авторитети и ако се замислите всички мафиоти от прехода са при св. Петър, а тези който са между живите са в чужбина и Митьо очите знае това !

И ако до вчера България се делеше на две то днес Борисов не дели с никого, то днес ГЕРБ са тези, който контролират шоуто и забавата, те са тези който управляват химията в главите Ви, те са тези който учат децата на фармация и още нещо !

Най-голямата групировка в страната се нарича ГЕРБ, която си остава дъщерна фирма на СИК !

Евала Бойко, евала Борисов както казва Митьо Очите „яж, пий, носи си новата бронежилетка, че животът е твърде кратък !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.