Можем да изколим българите за една нощ

Можем да изколим българите за една нощ
Можем да изколим българите за една нощ

Бежанци в Сливен: Можем да изколим българите за една нощ
Имигранти натискат местните роми-християни да приемат исляма, полицията мълчи, алармира изплашена учителка от града
Бежанци, настанили се в Сливен, се хвалят, че за една нощ могат да изколят българите в града. За ужаса алармира читателка на BIG5, която се страхува заканите на имигрантите да не се превърнат в кошмарна действителност.

Според учителката Светла М. проблемът е ескалирал, след като в общежитие близо до обръщалото на тролеите са се намърдали десетки чужденци, уж търсещи закрила от войната в Сирия.

„Не ги знаем каква националност са. Плъзнали са навсякъде, по магазини, паркове, често обикалят из ромските квартали. При такава среща с нашите цигани бежанците ги призовавали да приемат исляма, ако искат да са като тях – еднакви като облекло и поведение. На ромите казвали, че трябва да станат мюсюлмани без да се страхуват от българите, защото, ако поискат, можело да ги изколят за една нощ“, разказа изплашената учителка.

Efekt 2

По думите й в града вече се носи мълвата, че някои от бежанците с неясен статут обещавали на ромите пари, за да обърнат вярата си. „В Сливен не е като в Пазарджик, например. Нашите роми са християни, при това доста вярващи, тук Васильовден, Великден, Гергьовден се почитат много пищно, няма зачулени и забулени“, подчерта Светла М.

Преподавателката от началния курс попита защо местната власт и полицията си прави оглушки за вилнеещите имигранти, кой и на какво основание ги е настанил в града и дали изобщо се следи поведението им.

„Имам момиченце на 6 години, вече ме е страх да я изведа навън, някой трябва да направи нещо“, призова учителката от Сливен.

По данни на МВР от година тук тече масово изкупуване на стари български лични карти и шофьорски книжки, които все още са валидни. Това е новият бизнес за много улични престъпници. Причината е, че документите се използват за основа при изготвянето на фалшиви лични карти за влизащите у нас бежанци, с които впоследствие се представят за европейски граждани и пътуват свободно.

Най-търсени са картите и книжките, издавани до 2010 година, защото са с по-малко защити. Когато подобни документи попадне при добър фалшификатор, за него е като детска игра да изготви ментето, което може да бъде на името на всеки.

Твърди се, че центрове за изготвянето на такива документи, освен в Сливен, има и във Варна, Бургас и Ямбол, като анализът на МВР сочи, че такива вероятно има и в Хасково и Харманли заради бежанския лагер. Цената на фалшива лична карта започва от 500 лв., като най-добрите стигат до 2000 лв.

Източник: big5.bg

Ние от blife.eu питаме до сега Българите бяха безпощадно заплашвани от Циганите, а сега когато циганите се сдружават с мигрантите и както видяхме в Пазарджик слагат бурките и обличат чаршафите и до вчера викали, че Бойко е велик сега ще започнат да викат „Алах Акбар“ и ще превърнат гетата в място където законът не важи и ще царуват заедно с джихадистите и терористите !

В какво се превръща България? Това ли е новата политика и на ПП га-ДОСТ, която припознава именно тези нови мюсюлмани и влезлите и настанените вече в България джихадисти терористи и всякакви крещейки „Алах Акбар“ ХОРИДТИ !

Това са заплахи срещу цяла една нация, а правителството се тресе в своята алчност и евроатлантически ценности ! Докато загубим най-ценното, а именно Българите в България! Къде са ДАНС и МВР, къде са ГДБОБ и политиците, къде са няма ги?

Но скоро недай си Боже да се пролее кръв ще дойдат да пазят гетата и арабските им братя ще има Жандармерия и засилен полицейски контрол над онези дето ще са били клани, а останалите са избиратели на нашите национални предатели !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.