Ангела Меркел: Свиквайте + ВИДЕО

Ангела Меркел: Свиквайте
Ангела Меркел: Свиквайте

В Европа да изнасилиш е нормално Кьолн, възмездието на Темида или от всички черти на Германскатa Темида, a те харесват тази на дупето и!

След като първото дело за сексуално насилие срещу жени в Новогодишната нощ в Кьолн приключи с признаване за невиновност от германски съд, 26-годишният Алжирец, беше признат за виновен само за притежание на крадени вещи и след условна присъда бе депортиран от Германия. Немският вестник “DIE WeLT” на 11.05.2016 г. съобщи за второто съдебно решение за сексуално насилие в Новогодишната нощ в Дюселдорф.

Първият Grapscher (на немски Grapscher означава мъж, който неморално пипа жена) бе осъден на година и седем месеца затвор, от които девет месеца затвор за това, че на млада германка е задигнал роклята и я пипнал с ръка по задника. Немският съд квалифицирал пипането като обида.
18-годишната германка от Mönchengladbach разпознала 33-годишния вече осъждан многократно Мароканец по телевизията и го изтропала на полицията.

Efekt 2

Младата германка била обкръжена от 15-20 мъже с южняшка външност (südländisch aussehenden Männern) и според статията в “DIE WeLT”, в продължение на три минути била опипвана по гърдите, задника и гениталиите.
Германците са строги, но справедливи.

В крайна сметка мъжете с южняшка външност не са дошли в Германия да пипат с ръка германките, а да работят мръсната, вредна за здравето, нископлатена и унизителна за немците работа.
Стотици изнасилени и ограбени, стотици малтретирани и бити в Кьолн виновни няма, осъдени няма! Всичко е било плод на масова психоза на Германците !

В крайна сметка всеки е невинен до доказване на противното, а и всеки изнасилен остава изнасилен със или без доказателства за това !
Тази справедливост по Европейски ще бъде наложена като практика в целият Европейски съюз! Искат или не жените и дъщерите ни, майките и бабите ни ще бъдат пипани и още нещо !

А ние нямаме право да се оплакваме, защото това е нормално според тях !
Или го приемаме и всяка изнасилена девойка става съпруга на някой Мароканец или друг, или да става проститутка !
Съгласни ли сте да имате такъв зет или дъщеря Ви да стане проститутка ?
А ако решите да се оплачете това е „езикът на омразата“ и ще бъдете много по-сурово съдени !

Меркел каза „свиквайте“ забравихте ли?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.