От МО откриха топлата вода !

Николай Цонев От МО откриха топлата вода !
От МО откриха топлата вода !

НЕНЧЕВ: ИМА ВНЕДРЕНИ ТЕРОРИСТИ В ПОТОЦИТЕ ОТ МИГРАНТИ!
Армията и полицията са в готовност да използват сила, за да спрат мигрантите, преминаващи незаконно българската граница, обяви пред Дарик радио министърът на отбраната Николай Ненчев. Той обясни, че е получавал информация за внедряване на терористи в потоците от нелегални мигранти.

371 военни с 51 броя техника пазят сухопътната граница на България днес заедно с Гранична полиция, посочи министър Ненчев. Той увери, че на границата може да бъдат изпратени до 1000 военнослужещи, както и да бъде употребена сила, ако това е необходимо.

По повод гражданските арести на нарушители на границата, Ненчев коментира, че не ги одобрява и призова, когато бъдат забелязани нелегални мигранти, да се сигнализира МВР.

Efekt 2

Във връзка с модернизацията на армията Ненчев съобщи, че освен одобрените от правителството 2,5 за изтребители и военни кораби, очаква министерството да получи още за закупуване на бронирани машини за Сухопътни войски.

Във връзка с модернизацията на Българската армия министърът каза, че очаква освен одобрените от правителството 2,5 млрд. лева за закупуване на изтребители, два бойни кораба и ремонт на съветските самолети Миг-29, министерството да получи още 1 млрд. лева. Тези средства ще бъдат предназначени за закупуване на бронирана техника за Сухопътни войски, обясни той.

Връщането на наборната военна служба не е добро решение, категоричен е военният министър. По думите му то е финансово неоправдано. Освен това би стимулирало мъжете с двойно гражданство да се откажат от българското, за да не се връщат в България да служат, коментира Ненчев.

Николай Ненчев обаче призна, че съществува проблем с офицерския състав. В момента не достигат 1200 офицери.

Министър Ненчев съобщи още, че се обмисля законова промяна, която да позволи офицери, съкратени през годините, да се върнат на работа, ако не са минали повече от десет години откакто са напуснали армията.

Източник: news-bulgaria.info

Ние Blife.eu от ще добавим :

 

Николай Ненчев откри топлата вода !

Само дето в същата вода се попариха младите патриоти, залавящи главорези и джихадисти, и дузини терористи !

Нима службите не са му дали и тази информация от преди три години ?

И след като Николай Цонев говори от години за социалните стимули за военнослужещите и за липсата на мотивация в Българската Армия, правителството продължаваше да руши армията !

Е как да има офицери след като толкова плюхте на пагоните им господин Ненчев !

Контингентът ни е на Турско командване, а армията ни също и то тук в България !

Небето ни също, а редови войска нямаме!

Нима това не е сътворено от Вас и Вашето правителство на ГЕРБ 2 ?

Казармата може да бъде по желание както предложи Николай Цонев лидер на ПП „Нова Алтернатива“, но Вие пак се правите на приятно разсеян и вадите абсурдни доводи, че видите ли тези с двойното гражданство не искали! Та те са синовете на олигарсите и на богаташите в чужбина, те на са синове на патриоти и на живеещи в България и не им пука какво става в страната ни, те първи ще избягат при мама и тати в другите страни !

А що се отнася до голямото превъоръжаване, депутатът от БСП лява България Атанас Зафиров, не веднъж Ви потърси сметка за отговори какво става с нашите самолети с двигателите на МИГОВЕТЕ, но Вие продължавате да мълчите !

Опълчихте се на Русия и по заповед решихте да купите Американска военна техника, която доказано не струва, която е втора употреба или по-точно срещу Руската не става и за употреба !

Когато Русия произвежда пето поколение свръх звукови изтребители и бомбардировачи, а ние купуваме американски самолети, който и за пръскане и на лозя не стават, защо ли ?

И как така за нашата граница Динко и Перата ловят джихадисти и опасни терористи, а им заведохте дела, че тези който влизат в страната ни са мирни и безопасни !

Последно правителството да каже опасни ли са или не терористите, който всеки ден пропускате през границата ни и след като Фандъкова вдигна билетите за транспорт имате ли друга цена за мирните мигранти от тази на главорезите или все още цените на преминаване през България и остават 500 Евро !

Как не Ви е срам, как нямате поне капка достойнство и да си подадете оставката веднага след тези поредни самопризнания в ефирът на медиите, че три години сте спали или това е престъпна небрежност !

Или престъпна небрежност по заповед и за някой лев !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.