Мъжете в черно

Мъжете в черно

За съжаление шоуто е куклено, а конците ги дърпат постановчиците от ЦРУ !

Нашите марионетни парцалени кукли изпълняват всяка команда така както им е зададено !

Истината е, че главните сценаристи и постановчици от Централата за Регионални Убийства нямат и капка въображение и общо взето се играят едни и същи постановки като гастролираш театър са, а цената, която плащат зрителите  винаги е със собствената им кръв !

Efekt 2

Местата във ВИП ложата са предварително заети и често се сменят посетителите там !

Всеки ден се поставят постановки по целият свят и общественото мнение е приковано и сковано в ужасът на зрелището, което винаги е гарнирано с много трупове !

Силата на медиите да фокусират в предварително зададените детайли умело правят от мухата слон  !

Медийният ефир се замърсява с дезинформация и се отклонява вниманието на обществото от истински важните проблеми като фокусът е предварително зададен от сценаристите и кукловодите другото е COPY PEIS!

Мъжете в черно

Малките независими медии нямат право на съществуване и те са цензурирани от всеки ретранслатор на новини – Фейсбук, Гоогле, Ютуб и цензурата е навсякъде, а контролът е в тях !

Но се води Хибридна война на която всички ние сме жертва!

ИСТИНСКАТА ВОЙНА Е ЗА КОНТРОЛЪТ НА ВАШЕТО СЪЗНАНИЕ!

Всеки ден Ви се облъчват мозъците и Ви се говори за кръв, убийства трупове, войни, атентати и смърт някак си Вие започвате да приемате това за нормално до моментът, в който всичко това става реалност !

Някой задава ли си въпросът, че това е една добре планирана и подготвена реалност, в която Вие сте били въвлечени, а всичко е планирано и се реализира и хората от Центърът за Регионални Убийства седи зад всичко това !

Вие сте последното свободно поколение, ако може да се наречете свободни щом сте се оставили да бъдете роби на дребните си страсти, разделяни и противопоставяни един срещу друг !

Правителството на ГЕРБ е гарант на това, което Ви се случва, а Вие продължавате да гласувате за него, продължавате и да гласувате и за партиите, който в коалиция на това престъпно съзаклятничество срещу Вас и Вашите съдби !

Вие не сте жертви, Вие сте съучастници по неволя, но пък гласували за ИМАМЕ ВОЛЯ!

За съжаление Американските бази в България са гарант, че шоуто ще продължи, индулгенциите са платени с концесии за 100 години, което ще рече, че следващите 100 години е написана телевизионната програма  и докато медиите управляват мозъците Ви освен ако не сте се пробудили и не искате промяна, но и цената на промяната също  е същата, а въпросът е дали сте готови на саможертва в името на децата си, дали сте готови на промяна или вече е късно. Мозъците Ви са промити и тотално объркани и манипулирани от тези, който ИМАТ ВОЛЯ  !

Винаги ще има утре, а въпросът е какво е утрото, в което ще живеят децата ни и каква съдба ще им предначертаем ! И ако Историята се пише с кръв да напишем историята на нашите деца !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.