Направи си сам – снежен човек от бирени капачки

nнаправи-си-сам-снежен-човек

До Нова година остават само четири седмици и вече е време да се замислите как точно искате да украсите вашата малка елха, защото именно тя се явява един от задължителните символи на тези семейни празници. Разбира се, че в магазините можете да намерите множество предложения и различни играчки, както се казва за всеки вкус има по нещо, но съгласете се, че е много по-приятно и забавно да изработите красиви и различни коледни играчки от типа Направи си сам. Днешната ни идея за вас е много лесна и може би ще се хареса повече на мъжете, защото те са любители на бирата.

Необходими материали за тази идея направи си сам: три капачки от бира, бои, копче, вълнен конец или някаква лента в цвят според вашите желания и лепило.

Efekt 2

Единственото, което трябва да направите, за да изработите тези коледни играчки направи си сам е да свържете трите капачки помежду с с лепилото и да изчакате то да изсъхне добре, а след това да украсите вашите снежни човеци с помощта на боичките и воала, вашата различна новогодишна играчка е готова.

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator