На Нова година винаги стават чудеса или силата на празничната магия

Нова година – това винаги е малко чудо за малки и големи. Уверена съм ,че няма да сгреша, ако кажа, че празничните поздрави са още на мода. Затова не забравяйте да си подготвите тост, с който да пожелаете на своите приятели и близки една неповторима и изпълнена само с усмивки нова година. И не е важно коя година следва. Важно е, че тя настъпва с пълна сила и трябва да носи със себе си само необикновени емоции и разбира се много чудеса.

Но има и още една приятна традиция, която всеки помни с умиление от своето детско. Това са подаръците, които се слагат под елхата. Сигурно всеки помни как като малки са слагали на камината чорапчета, които са били пълнени с бонбони и разбира се мандарини. Няма как да отречем, че мириса на цитрусови плодове винаги се свързва с очакването на празничната приказка и настъпването на Нова година. Всички деца са се надявали, мечтали и писали на Дядо Коледа писма за техните желани подаръци, които са искали да намерят по новогодишната нощ. Разбира се празничното чудо винаги се е случвало и те са намирали своята малка изненада под елхата.

Всеки носи в себе си духа на детството и ето защо дори, когато пораснем обичаме да получаваме и да подаряваме подаръци. Усмивката на лицето на човека, за когото е бил предназначен той е достатъчна, за да се почувстваме добре. Ето защо е важно да се постараете от рано и да се погрижите за подаръците за празниците, за да видите тази истинска коледна искрица в  очите на вашите близки и приятели.

Efekt 2

Ако искате вашите празнични желание да се сбъднат просто си ги пожелайте истински и бъдете сигурни, че в празничната нощ се случват чудеса и всичко е възможно. Оставете се на празничната обстановка и коледно настроение да Ви погълне с пълна сила и се насладете на тези уникални и красиви празници отново. Позволете на коледното чудо да посети и вашия дом!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator

One comment

  1. I have been so beeledirwd in the past but now it all makes sense!