Национално единение – спасение

Национално единение – спасение

Национално единение – спасение

От както свят светува всеки народ е мислил за спасение в трудни времена! Крепости и замъци с тунели, със скрити пещери, със запаси!
3000 години преди новата ера хората са заделели хранителни запаси за по-тежки времена в огромни делви така наречените долиуми!

Efekt 2

Днес правителството с гордост може да се похвали, че е унищожило всичките трупани запаси в страната, всички защитни помещения, бункери и ядрени убежища така нареченият неприкосновен запас отдавна е разпродаден !

Няма гражданска защита, няма закрила, нито план за евакуация и спасение на този народ и тази нация !
Национално единение – спасение на един народ и една нация като това е нужно на страната ни повече от всякога !
Търсят се апостоли на разума и последователи, които да разпръснат стратегията за оцеляване до хората за да докоснат сърцата и душите на всички, които милеят за скъпото ни отечество !

Национално единение в името, а национално спасение без партии и политики, без религиозни доктрини и разделения!
Време е за национални единения в малките градове и села да издигнем България в култ и спасение да има какво да завещаем на идните и това е мисията днес, а утре за едни по-добри времена едни уредени и спокойни бъднини!
Време е за национално единение!
Автор: Стефан Пройнов
Източник: Фейсбук

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.