Член 13 – апокалипсисът на словото и свободата!

Член 13 – апокалипсисът на словото и свободата!


ЕС не забранява, той само урегулира свободата на словото с един член 13, който идва да защити авторското право!
До тук добре, но вижте какво следва и как защитата се превръща в бич!

Как ЕС не спира да ограничава големите гиганти, а те нас !
И така член 13 ще се превърне в сериозен бич за регулация, цензура и автоцензура, която всички собственици на медии и хора използващи информационни канали и социалните мрежи ще бъдат сериозно респектирани и възпрепятствани да кажат какво ли не !

И без това свободата на словото е сведена до два варианта – да крещиш силно на глас или да крещиш тихичко у вас !
И така край с трибуната на социалните мрежи, сайтове и блогове тихичко ще си крещим у нас без да нарушаваме общественият ред ! Йоан 1:1-18 VBG В начало бе Словото; и Словото беше у Бога; и Словото бе Бог. То в начало беше у Бога. Всичко чрез Него стана; и без Него не е станало нищо от това, което е станало. В Него беше живот и животът беше светлината на хората. И светлината свети в тъмнината; а тъмнината не я схвана.

Efekt 2

И така Яви се Европейският Съюз и словото бе в комшиите и кибер сигурността и Мария Габриел бе от ГЕРБ и тя така, и те така ! Борбата с фалшивите новини или със свободата на словото е тази, която се води с Вас!

Все пак Конституцията гарантира:
,,Чл. 39 (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово – писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.“ ГЕРБ и Мария Габриел по заповед на ЕС отменят Вашето право да изразявате мнението си !
Демокрация ли е Член 13 – апокалипсисът на словото и свободата? Това е свободата, която Ви донесоха, толкова свободна, че да си спомняме диктатурата на Капитализма и да бленуваме по нея!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.