На гербът имаме лъвове, а живеем като мишки !

На гербът имаме лъвове, а живеем като мишки !

Никой не оспорва този факт, но има и други факти например, че всеки има право на избор как да живее !

Имаме право на избор, но в повечето случаи обаче някой друг избира, а ние между какво да избираме и често правим избор между две злини и логично избираме по-малката !

Efekt 2

А някой задава ли си въпроса, че това може да се промени ? Че това за да стане трябва и ние да се променим, трябва да станем от диваните пред телевизора и да излезем и да заявим нашите твърди намерения за промяна ! Трябва да кажем „стига толкова“ или е по-лесно да си чирикаме във Фейсбук и вечно да се оплакваме, че някой друг ни е виновен и да чакаме друг някой да оправи нещата !

ХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ, НЯМА КОЙ ОСВЕН НИЕ ДА ОПРАВИМ НЕЩАТА, който пак НИЕ сме допуснали ! Имаме най-страхливият диктатор във властта и нужно е само да се съберем и да излезем на площадите всички ! Аз отказвам да повярвам, че всички Вие сте се предали и нямате мотивация, и нямате мечти, нямате воля за промяна и не искате децата Ви да живеят в по-добри времена!

Не съм сигурен, че мечтаете за такива старини с по 160 лв. пенсия болни да се изправяте пред избора хляб или лекарства ! Живеем в епоха на промени и всички, който искат да променят тези времена биват репресирани, убивани, съдени, мачкани и унищожавани, но това е възможно, защото те са сами и ако застанем до тях вече е друго, вече сме много силни и търсим естествени лидери, който да ни поведат в борба!

Те са там до нас и някой ще покажат своите качества на барикадите, а други се крият в самите нас ! Време е да събудим инстинктите си за оцеляване длъжни сме не пред паметта на дедите си, длъжни сме пред бъдещето на децата си ! Спомнете си Вазов – „какво ли ще им завещаем“?

Шепа разбойници узурпирали властта днес Ви смазват, а Вие дори не смеете да произнесете думичката ГЕНОЦИД ! Няма кой да ни спаси, а спасението се крие в нас самите и трябва час по-скоро да въстане роба или предпочитате думата мишки! Да живеете като мишки, да мислите като мишки, да се радвате на трохи като мишки и да бъдете мишки !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.