Британците  искат да живеят в Русия

Британците  искат да живеят в Русия

Не е малък броят на Британците, който искат да живеят в Русия !

Англичани участваха в анкета пусната в „Дейли Експрес“ и над 22 000 граждани на острова са изявили готовност да живеят в Русия !
Над 78% са били готови да се преместят  там !
Анкетата е била породена след изказване на Владимир Путин, че ще раздава земя в Далекоизточен федерален окръг (ДФО) !

Efekt 2

Според информацията от Русия желаещите да се заселят  могат да получат еднократно и безвъзмездно 1 хектар земя в Далечния изток – Якутия, Камчатски, Приморски, Хабаровски край, Амурска, Магаданска, Сахалинска област, както и в Еврейската автономна област и в Чукотския автономен окръг.

Първият етап от изпълнението на програмата вече започна от началото на този месец – места се раздават от 1 юни 2016 г. И ще продължи до  1 февруари 2017 г., а парцели ще могат да получават само руснаци, регистрирани на територията на съответните субекти на Русия, след което това право ще имат всички граждани.

В анкетата британците са определили това като романтично предизвикателство !

Други са заявили, че ако след  референдум за членството на Великобритания в ЕС бъде взето решение тя да остане в състава му, броят на желаещите да се преместят в Русия ще стане още по-голям.

Не е малък процента на мислещите, че Владимир Путин е новият световен лидер и ако има трета световна война той ще защити населението и територията си !

Русия има най-добрите оръжия казва Дейвид Лансъл в коментарът си и ако трябва някой да гарантира свободата и животът на семейството ми аз бих се доверил на него !

Ребека казва „ако бях 30 години по-млада веднага бих отишла“!

Пол Уокър казва „Островът ни вече не е безопасно място, заляти сме от Мюсюлмани и те ни превъзхождат вече по численост и сериозно обмислям да направя тази стъпка!

Не малко Англичани обмислят да сменят гражданството си !

Ние от blife.eu ще добавим, че не малък брой Англичани се заселиха и в България и Испания и в други страни!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.