Правителството узаконява Циганските кражби на ток отново !

Правителството узаконява Циганските кражби на ток отново !

Високите електромери на циганите-дискриминация

ЕС натиска да преправим закона! От ГЕРБА пак направиха Цигански минет!

Монтирането на електромери на високо в циганските махали ще се третира като дискриминация и потърпевшите ще могат да си търсят правата, като поискат обезщетение. Възможността се съдържа в публикувани от кабинета  за обсъждане поправки в Закона за защита от дискриминацията, с които се разширява обхватът му..

Efekt 2

От ГЕРБ 2 продължават да целуват мангалските задници и все пак има цигани, има ГЕРБ и ако не спазват партийните си обещания Циганите са известни с темпераментната си кръв и бързо биха смени прекурса !

В мотивите към промените изрично пише, че те се правят в отговор на писмо от ЕК във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, който в средата на миналата година указа, че поставянето на електромери на високо може да се счита за дискриминация към жителите. Въпросът стигна чак до там след запитване на Административния съд в столицата заради дело между „ЧЕЗ България” и Комисията за защита от дискриминация (КЗД).

То бе заведено след жалба отпреди години на собственичка на магазин в ромския квартал в Дупница, която е от български  произход, че електромерите там са монтирани на височина от 6-7 метра, докато в останалите квартали се поставяли под 2 м и най-често в самия имот на потребителя, уточнява „Монитор”. След решението на Европейския съд обаче от компанията уточниха, че то не представлява наказание, а е само отговор на въпрос.

В последвалото писмото на ЕК обаче се уточнява, че в националните ни разпоредби има несъвместимост с европейските директиви и те противоречат на признатия като основно право принцип за недопускане на дискриминация. В отговор нашата държава поела ангажимент да ги изчисти.

И така от ГЕРБ 2 веднага се захващат да изпълнят заповедите от Люксембург !

А дали от Люксембург знаят, че електроразпределителните дружества таксуват откраднатата ел. енергия на всички абонати към даденият трафопост !

От Люксембург дали знаят, че нашите цигани крадат ток и затова са принудени електрическите компании да взимат такива мерки !

Не е ли дискриминация срещу Българите да плащат на циганите тока и водата?

Не е ли дискриминация това Българите да бъдат лишавани от всякакви социални придобивки за сметка на циганите!

Циганите строят незаконно постройки, не плащат данък сгради, данък смет, не плащат ток! Същото е и с водата – не ги режат, защото било предпоставка за пандемии и епидемии и пак за тях има човешки права и не се плащат глоби, такси, актове и няма какво да им запорират, няма какво да и блокират, няма никакви законови мерки с който да бъдат принудени да спазват законите !

Но няма такава правителствена воля и от Люксембург не се интересуват, че се извършва дискриминация срещу Българите, не се интересуват, че има нарушаване на човешките права и това е, защото НИЕ НЕ СМЕ ЧОВЕЦИ, а само циганите са хора в България! Ами да вземем да се прекръстим на МАНГАЛИЯ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.