Не до сега еми те

Не до сега еми те


Не до сега еми те е екранизацията, с която се занимава целият Български народ!

Какъв идиот трябва да си купиш апартамент за милион и половина преди изборите с недоказани доходи?

Самозабравил се, какъв и така екранизацията с апартаментите на властта върви с пълна сила в цялата страна, нищо че от правителството правят опити да размият скандала като да споделят и други тяхната отговорност, да ни занимават с други неща и да се опитват да преместят фокусът на внимание в други канализирани посоки !

Efekt 2

Що за наглост е това?

Акцентите са, че било хибридна война на руснаците, на комунистите, а вината не се признава, че става дума за безочие и алчност, за надзаконие и самозабравяне !

Става дума за корупция по високите етажи и то в особено големи размери !

И Борисов не знае и той винаги е чист и непорочен! Защо никой не скандира „оставка“, защо никой не скандира също е голям въпрос на който никой не отговаря ?

1-ва фаза: Не до сега – не се бе случвало нали и видите ли ГЕРБ са тези, които прочистват контролирано политическият елит !

2-ра фаза: еми те всички са такива .

3-та фаза: краткотрайната памет и всички са проверени, всички са чисти и непорочни и пред Европа сме готови да бъдем достойни и ние като всички, като Румънците например си изчистихме къщичката! Само че има едно голямо НО като в ГЕРБ нямат кадрови ресурс и всички сме свидетели, че играят театър с борбата с корупцията за пред Европа !

За пред хората отдавна не играят, защото от нас хората нищо не зависи, а на нас ни се спускат решение, на нас ни се казват изборни резултати, а спомняте ли си референдумът на Слави някой съобрази ли се с гласът народен, а?

И Така Не до сега еми те са на ход като всички медии са техни, а останалите са подложени на нечовешки натиск и цензура! Стремежът на ГЕРБ е към абсолютната власт и Диктатура!

Само да припомним, че много диктатори е имало и те са си отивали по един или друг начин, чисто исторически е така!

Хора, трябва да изхвърлим боклука от властта и това само не можем да го направим като дадем оценката си на изборите по съвест, по морал и наглостта трябва да бъде наказана!

Не до сега еми те могат да бъдат досегаеми с бюлетините наши!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.