Не е новина


Не е новина това, което ще Ви кажем, но трябва всеки да го прочете и честно да си празнаем истина ли e или не?
Не е новина, че има огромна бедност в страната! Не е новина, че и земя пустее докато народът ни гладува !
Не е новина, че един берач на марули в провинцията на острова взима повече от лекар в провинцията тук !

Не е новина, че няма здрави хора в страната и всеки от нещо страда !
Не е новина, че има инфлаця и вдигат данъци и такси !
Не е новина, че банки фалират, а с тях хиляди хора остават без спестявания, а държавата съдейства на това вместо да противодейства !
Не новина, че се продават наркотици на децата ни, а родителите им от бедност са принудени да копуват контрабанден тютюн и цигари без бандерол за да обслужват техните пороци!

Не е новина, че младите напускат страната ни !
Не е новина и че в България имаме най-голямата смъртност в света!
Не е новина, че демогравският срив и миграцията ни са толкова големи, че Българската нация е заплашена да изчезне в следващите няколко десетилетия !
Не е новина, че здравеопазване нямаме!

Efekt 2

Не е новина, че ни управляват бандити, мутри и престъпници, но какво от това нали ?
Не е новина, че се унищожава родното животноводство и птицевъдство, но пък ще внасямe от страни като Еквадор например, нали?
Не е новина, че се унищожава икономиката ни и никой не иска да инвестоира у нас по простите причини, че няма кой да работи, а ако има има ще има и кой да ги ограби !
Не е новина, че няма сигорност, но има хаос и безаконие! Не е новина, че системата ни убива, нали?
Не е новина, че децата ни са болни в ранна възраст вече, нали?
Не е новина, че храните ни са лошо качество, но за сметка на това нямало двойни стандарти, ама за германците, нали?

Не е новина, че има огромна корупция по високите етажи и надолу по стапалата на хранителната верига, но това е само усещане, нали?
Не е новина, че образованието ни е занижено ?

Не е новина и това, че историята ни се подменя, а с нея и националната гордост – тази дума вече я забравихме, нали?
Не е новина, че политиците ни са продажни !
Не е новина, че природните ни богатства се изнасят, а ние мизеруваме тук ! Новина не е Ви казваме, че и изборите ни се маниполират !
Новина не е и че апатия се шири из народа !
Не е новина, че Цветанов обяви за кой ли път, че правителството се кани да изкара четери години пълен мандат докато ние се каним да изкраме зимата живи до пролетта!
Не е новина, че вдигат тока, нали ? Добре, че не е новина и вдигането на газта. Новина не е, че вдигат горивата, а с тях вдигат цените на храната !

Не е новина, че зърното ни се изнася ! Не е новина Ви казвам, че всеки ден има катастрофи ! Добре, че не са на всеки час убитите, ограбените и изнасилените иначе и това нямаше да е новина !
Новина не е, че майките протестира всеки ден, защото свикнахме с това, нали? Не е новина, ежедневие е да съжителстваме с това правителство, нали, а то как ни управлява – както каже тук султана!
А какви са новините, вие ги кажете !
Допишете списъкът с НЕ новините!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.