Не на полицейското насилие, бруталност и произвол

не на полицейското насилие


В България полицейското насилие е ежедневие. В България всеки може да стане жертва на полицейско насилие, всеки може да бъдете унижен или пребит напълно безпричинно от полицейски служители. В България може да бъдеш тотално обезобразен на улицата от полицаи, само защото си с дълга коса. В България :

Само защото се възползваш от конституционното право да участваш на мирен протест:

Само в България полицаи педофили, които няколко дни поред изнасилват малолетна и саморъчно заснемат всичко, се разминават със символични глоби и отново биват възстановени като полицаи!

Уволнените полицаи от Разград, които правиха скандален секс с момичето в курорта Камчия, не само няма да лежат в затвор, а и бяха върнати на работа и дори заведоха дела срещу жертвата за уронване на престижът  им.

Районната прокуратура във Варна няма да протестира решението на съда, което помилва двамата със скромни присъди – глоби от по 2000 лв.

Efekt 2

Това съобщи говорителката Вяра Алексиева, а прокурорът по делото Мирослав Георгиев отказа коментар.
Вижте наглостта на полицая тук: 24chasa.bg

Обещанията на Цветан Цветанов, че ще си понесът вината, бяха пълна ЛЪЖА!

Брутално: Цветан Цветанов като министър на вътрешните работи  използва МВР, ГДБОП и ДАНС за полицейски натиск над политици, магистрати и бизнесмени !

МВР се превърна в инструмент за репресии и рекет у нас !

Монтират се безумни дела срещу всеки който е неудобен, срещу всеки на който трябва да му се отнеме бизнесът, срещу всеки който не е от ГЕРБ !

Малцина се опълчиха на системата за мачкане, но платиха огромна цена, цена която пак биха платили за да изчистят името  си  и честта за да възтържествува справедливостта !

Вижте историята с Николай Цонев: news7.bg

Брутален рекет на държавата срещу бизнеса с потърпевш Пламен Стоянов !

Вижте предаване на Диков за това !

Ето как се смазва бизнес :

Ние от Blife.eu призоваваме всички, нека си търсим правата, нека бъдем нетолерантни към полицейското насилие, нека принудим държавата и съда да почнат да наказват това крайно опасно явление!
Няма нито един ефективно осъден полицай за случаите на полицейско насилие.

Общо държавата е похарчила близо 906 000 лева обществени пари за обезщетяване на потърпевшите от полицейски безчинства.

Няма данни за нито един дисциплинарно наказан полицай за тези случаи.

Няма уволнени полицаи, някои дори са повишени!

МВР не само не дисциплинира своите виновни служители, но и възпрепятства разследването им от съдебната власт.

От години ЕСПЧ се произнася, че със самия закон, който позволява на полицията да употребява сила и оръжие, без това да е абсолютно необходимо, България нарушава правото на живот.
Ето защо Слави Трифонов каза “Няма такава държава” !

Вижте кой се бори с това: Движение за СПРАВЕДЛИВОСТ – РПГ

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!
Автор: Стефан Иванов

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.