НЕ СЕ ГАСИ, ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ!

НЕ СЕ ГАСИ, ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ!


Някой запали пожара и след това се опита да симулира гасене на същия пожар с бутилка минерална вода! Кой ли ще е този? Анна Заркова по btv: “Връщат ли се мутренските времена? Боже мой, та те не са си тръгвали! Има ли съмнение някой, че ганстерската война не е свършвала от годините, когато сегашния премиер Бойко Борисов беше “Главен секретар” на МВР и в които ганстерската война беше белязана с рекорда от 120 последователни, поръчкови, улични, демонстративни убийства от които нито едно не беше разкрито! Тази война продължава! В случая говоря за периода, когато уважавания от нас сегашен министър-председател беше гл. секретар на МВР, за което му беше присвоено и званието – “Генерал-лейтенант”! От тогава досега ганстерската война в България не е спряла – има стотици потвърждения в ново време.”

Колаж и текст Кирил Стаменов

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.