Рамбо 2 и Бахри Юмер втора кръв

 

Рамбо 2 и Бахри Юмер втора кръв

Вчера героят от филма на катарската телевизия е депозирал оставката си !

Ние от Blife.eu писахме, че в средите на ДПС има шпионски войни ето тук Шпионски игри в ДПС

Бахри Юмер вече се е жалвал, че всички са го отрязали дори от дългогодишния си заместник в Община Джебел и Хюсеин Мустафа той е бил отрязан ! За тези трудни избори ние говорехме, за тези шпионски игри говорихме, че днес всеки турчин е поставен на изпитание за лоялност пред партията и приятеля си, колегата си и комшията си !

Вече дори обмислял да направи обратен завой към ДПС, но дали ръката, която го храни години наред днес ще го помилва или ще му нанесе звучен шамар скоро ще разберем ! Истината е, че ръката е свита в юмрук след като Доган е бесен на коментарът му за него, че Доган „седи в Сараите и реже глави“.

Efekt 2

Според наши източници съвсем малко хора подкрепят Бахри Юмер основно от няколко селски структури и това ще са неосведомени старци, който заради потупване по рамото и те могат да пострадат ! Юмер все пак е направил изказване, че все пак съдбата му ще се реши на 8-ми декември, но всички знаем, че тя е решена ! Сега той и всички с радикално мислене и сепаратиско мислене сигурно ще отидат в едно бъдещо ДПС-2 !

Днес се очаква Лютви Местан да даде пресконференция да видим до него ще седи ли гордо пак Бахри Юмер или не ! Факт си остава обаче раздирането на партията на наши и ваши и от двете страни ще падат глави и от двете страни ще изплуват много далавери подплатени с черно на бяло и свидетелски показания! Със сигурност Доган знае, че радикалните елементи изискват радикални мерки и той ги взима !

Днес ние наблюдаваме отлюспване на агентите на двата лагера, но колко от тях са оставили послушни спящи клетки в другият лагер затова и параноята ще бъде водещата сила, която масово тресе ДПС и ДПС-2 ! Ще споделим, че трескаво вървят снимките и на Рамбо-3. Според добре запознати записите на снимките вървят в Главно Мюфтийство очакваме скоро да излезе трейлърът! Както би казал самият Доган “поживьом па видим” !

Ние от Blife.eu се шегуваме, че днес само в турските села когато до теб застане комшия те обзема параноя вместо да почустваш сигурност !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.