Николай Цонев: Президента и Ненчев се командват от Американското посолство !

17_11-640x512


Американците ни вземат базата в Атия на Черно море за общия фронт срещу Русия създаден от България, Румъния, Турция и Украйна. Подробностите: България, Румъния, Турция и Украйна да създадат общ боен флот в Черно море, който да неутрализира Русия.

Това предложение е отправил в сряда румънският президент Клаус Йоханис към премиера Бойко Борисов.
Това стана при посещението на румънския президент в София. В началото на юни същото предложение отправил и премиерът на Румъния Дачиан Чолош при визитата си у нас, научи “24 часа” от източници в правителството.
12510521_1113146598698435_6989629949094561936_n - Копие

Предложението за общ натовски флот в Черно море, представено от Йоханис като Регионална черноморска инициатива, срещна пълната подкрепа на президента Росен Плевнелиев.

Efekt 2

Освен това двамата президенти декларираха, че “приветстват решението на САЩ да дислоцират военноморски части в Черно море в рамките на Европейската инициатива за гарантиране на сигурността на съюзниците в Европа”.

Според български военни експерти румънското предложение предвижда и превръщането на военноморската ни база Атия край Бургас в голяма американска база на Черно море. България дава военно-морската база Атия на общия фронт срещу Русия. Борисов изигра театър, че се е накарал на Президента и министъра на отбраната ама оставки няма, а значи всичко си е пунта мара казано на Румънски !

Ще допълним, че Валери Симионов застана зад позицията да сме рамо до рамо с Турция в тяхната агресия към Русия !
Ако това е Българският патриотизъм значи това нещо е много извратено !
Волен Сидеров мълчи по темата и дори се заговори за обединение на „Патриотичният фронт“ с „Атака“ !

Николай Цонев в предаването на Слави Трифонов обясни каква е процедурата и какъв е протоколът, който трябва да спазват президента и министрите от което стана повече от ясно, че техните действия и гафове се знаят от Бойко Борисов и дори министерски съвет им е написал думичките, който те са казали в Румъния!

Николай Цонев каза и че Българският народ не е готов да тръгне на война срещу Русия и никога не би бил готов за това според него, защото ние имаме силна връзка от много векове !

Доста Русофилско прозвуча това в ефира като се знае, че Цонев не е Русофил нито Американофил той винаги се е самоопределял като патриот и Българофил !

В предаването на Слави Николай Цонев намекна, че тези действия на Президента и Ненчев се диктуват от Американското посолство !
Намекна и за липсата на държавническо мислене у премиера и в сегашните политици !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.