Николай Цонев с упреци към правителството

Николай Цонев с упреци към правителството

Най-изгодно братушките отдъхват в Малайзия и Виетнам

Слънчев бряг и Златни пясъци са в списъка на 10-те най-евтини курорта за руснаците. Изненадващо на първите места обаче са класирани екзотични плажни дестинации като Малайзия и Виетнам.

Според класацията на  Oktogo.ru в подредбата Слънчев бряг е на пето място, а Златни пясъци на шесто по цени за сезон 2016г.

Efekt 2

Класацията е изготвена на базата на оферти от хотели за периода и допитване с туроператорски за фирми 2016 г. Въпреки опита си да се налага като дестинация за балнеология и спа туризъм, България все още изостава по ценово равнище спрямо подобни курорти в Унгария, Чехия и Грузия.

Ето и списъкът според цената на нощувка:

      1. Нячанг, Виетнам – 1030 рубли (11.90 евро)
      2. Кота-Канабалу, Малайзия – 1110 рубли (12.80 евро)
      3. Боржоми, Грузия – 1120 рубли (13 евро)
      4. Харкани, Унгария – 1150 рубли (13.30 евро)
      5. Слънчев бряг, България – 1260 рубли (14.60 евро)
      6. Златни пясъци, България – 1350 рубли (15.60 евро)
      7. Портимао, Португалия – 1410 рубли (16.30 евро)
      8. Янске Лазне, Чехия – 1530 рубли (17.70 евро)
      9. Слима, Малта – 1550 рубли (18 евро)
              10. Лорет де Мар, Испания – 1710 рубли (19.80 евро)

Ние от blife.eu ще добавим, че въпреки цените и слабата реклама на България както и политическото говорене на проамериканското ни правителство, което допълнително отблъсква Руският поток от туристи !

Както и изказванията на Росен Плевнелиев и министър Николай Ненчев допълнително нанасят огромни щети на Българският туризъм !

Тази липса на Държавническо мислене за която бяха упрекнати нашите управляващи от Николай Цонев ще рефлектира върху парите, който ще се влеят в страната ни !

Николай Цонев е доктор по маркетинг в УНСС и дългогодишен преподавател в катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“!

Николай Цонев с упреци към правителството

Справка към Университетът за национално и световно стопанство направена от нас показва, че  доц. д-р Николай Георгиев Цонев е преподавател там както и автор и съавтор на много учебници и помагала по който учат днес нашите хотелиери и браншовици от туризма!

Та след тази справка ние сме склонни да вярваме, че неговите упреци и критики към управляващите за липсата на адекватна позиция във външната политика на България както и явната незаинтересованост на правителството да защити  и националните интереси не само в областта на туризма и  изцяло са много тревожни !

Като добавим и това, което се случи в Слънчев бряг с гангстерската война за която Борисов каза, че била като махленска свада !

А международни таблоиди  във Великобритания  описаха как са летели куршуми над главите на британски деца и едвам са се спасили !

Много   британски и руски медии отразиха тези гангстерски войни и  процентът на отказалите се да изберат България като туристическа дестинация е още по-голям !

Естествено виновни  и наказани няма, а загубите са само за браншовиците от туризма и съпътстващите ги бизнеси !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.