Нови интриги по делото „Килърите“

Нови интриги по делото „Килърите“


„Килърите“ с нов цирк: Сумиста иска изменение на мярката по здравословни причини

Лидерът на групата на мокри поръчки Петър Стоянов-Сумиста започна да играе поредни циркове. Той поиска от Варненския апелативен съд да му измени мярката за неотклонение по здравословни причини. Пандизчията се е оплакал от диабет и психични проблеми, научи Фрог нюз от негови близки.

Сега предстои магистратите да се произнесат по това негово искане. Сумиста е с двоен статут. Първо излежава 19-годишна присъда като ръководител на организирана престъпна група за умишлени убийства, палежи, взривове и побоища . Второ, ползва се и със статут на арестант, докато не приключи на трета инстанция делото срещу него и групата му за две убийства-на Петър Лупов и Румен Рачев. По това дело на първа и втора инстанция Сумиста се сдоби с присъда доживотен затвор без право на замяна. Ако се промени мярката му, това на практика означава, че ще се облекчи режима му на комуникация с външния свят. Освен това ще има право и на отпуска, обясниха юристи.

Efekt 2

Цирковете в съдебната зала се оказаха запазен патент на Петър Стоянов. Още при старта на мегапроцеса той викаше по няколко пъти линейки заради високо кръвно. Имаше случаи в които заплашваше лекари и фелдшери какво ще напишат за състоянието ме. Няколко медици отказаха по тази причина изобщо да се занимават с него. Впоследствие се оказа, че Сумиста изкуствено си вдига кръвното с лекарства. За това беше задържан и началника на следствения арест Христо Гичев. Един от съкилийниците на Сумиста призна, че Стоянов му е доверил рецепта за качване на кръвните показатели чрез няколко лъжици сол, нескафе и т. н. Този разговор бе документиран със СРС , приложени по делото и слушан в съда.
Източник: frognews.bg
Ние от Blife.eu ще добавим други думи към тези казани от предходната медия !
Очевидецът от килията на Петър Стоянов разказва друга история за ужасните условия в ареста на Шумен този, в който здрав да влезеш, болен ще излезеш !
Сега град Шумен се радва на нов и модерен арест, но когато се случва това адът под земята е бил наистина кошмарен !
Няма лекар, няма фелдшер там, няма и Бог разказва очевидецът, който казва, че е бил в една килия с Петър Стоянов Сумиста! Нашият източник разказва за това прокълнато място от векове и той разказва, че шуменският арест е бил зандан от турско време ! Самата земя е пропита от негативна енергия и зло !
Той разказва, че когато си напълниш шише с вода само за 2-3 минути вкусът на водата се променя !
Разказва, че няма начин да влезе слънчева светлина там, а ние хората сме слънчеви създания и това е начин да нямаме съпротивителни сили, казва той !
Всичко, енергия, допълва той и говори за плодове и зеленчуци, в които има трансформирана слънчева енергия!
Не е случайно, че през вековете всички затвори са били под земята ! Дори разказва как е говорил с един от надзирателите си след като е излязъл от адът и самият надзирател му е споделил, че те имали наблюдение как се променят хората в арестът, който е бил най-лошият като условия в страната ни !

Думите на охранителят са били, че ние ги виждаме как пребледняват, как цветът на кожата им се променя, как стават после жълти, а някой направо позеленяват и ноктите им стават направо лилави, казва той!

Неговият съкилийник разказва пред Blife.eu, че там в АДЪТ ПОД ЗЕМЯТА никой не получава медицинска помощ, но за Сумиста са идвали лекари и той разказва, че е чувал как се гърчи в агония и вика за помощ в коридорите на ареста, но те не се прилагат, защото не са удобни !
Но той казва, че на ден е идвала бърза помощ по 15 -20 пъти за Сумиста. Ако е здрав медиците дали не биха го квалифицирали като симулант, пита той?
Чудя се как е още жив, но явно Господ Бог го обича и има планове за него, допълва той !
Килърите по арести и затвори са били в килии с болни от туберкулоза с ХИВ позитивни и са били поставяни в какви ли не условия и как са оцелели, ами като се пазели, което е много трудно между четири стени !

Няма как да останеш здрав след толкова години психически и физически тормоз, допълва той !
Помня как светеха очите му чисто по детски, как той си мислеше, че става дума за грешка, сигурно вече е повехнал погледът му, сигурно думите, който Петър Стоянов в денят на убийството на Юри Галев казва на Цветан Цветанов в очите в хотел Черно Море във Варна след като му отказва да работи за ГЕРБ и заявява, че е социално ориентиран и е от семейство социалисти а Цветанов му казва, че ще го арестуват и вкарат в затвора, но отговорът на Сумиста е бил: ”ДОКАТО ИМА ВРАТА ПРЕД МЕН ЩЕ ИМА И НАДЕЖДА”!

Някой ще кажат, че той е идеалист, други ще кажат, че е мъжкар, аз ще кажа, че това политическо дело един ден ще влезе в учебниците ! Думите ми ще бъдат разпознати допълва нашият източник, но истината е такава !

А за шефът на ареста просто допълни, че са го сменили, защото не е бил от ГЕРБ !
Шуменско е бастион на ГЕРБ и тук те си мислят, че могат да си правят всичко безнаказано !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.