Норбеков за България !

Норбеков за България !

Норбеков при поредното си идване в България заговори за изключително тревожни факти !

“Създадена е специална програма с наименованието “Златен милиард”, чиято цел е тоталното унищожение на българската нация. Тя работи като създава едно изцяло изкуствено поведение у хората, което няма нищо общо с традициите и естествения ход на живота”, каза Норбеков. Той обаче не пожела да разкрие истинските имена на хората или организациите, стоящи зад унищожението на страната. “Не разполагам с въоръжена армия, половин планета, както и 90% от всички пари на света, за да си позволя да предизвикам тези хора. Имам семейство, за което трябва да се грижа, а проговоря ли, животът на всички ни би бил твърде кратък”, открито призна психологът

Но притисненият на такъв световен авторитет трябва да се вземат на сериозно ! По думите му, намалява не само българската нация, а населението в цяла Европа. И единственото спасение биха били националните традиции, предавали се от поколение на поколение с хилядолетия. Жените трябва да станат по-женствени, а мъжете по-силни и мъжествени, за да се върне равновесието в природата и да успеем да устоим на целенасочената атака, категоричен е Норбеков. Само така ще дойдат следващите поколения и нациите ще започнат да се възстановяват. Той говори за възвръщане на фолклорът и традициите нещото което различава една нация от друга нещото което е се е предавало с векове, но не излизало от своята рамка и характерни белези !

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще добавим, че е време жените да станат жени, а мъжете мъже ! Време е да се завърнат старите традиции преди да са изкоренени напълно ! Именно традициите са ни спасили като народ през многохилядната ни История ! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator