Безплатен ток за Циганите + ВИДЕО

Няма да режат тока на Циганите
Няма да режат тока на Циганите

Циганите с нова придобивка – по-евтин ток с 33% !
А когато не си плащат тока няма да ги режат и глобяват !

От тази мярка ще се облагодетелстват 90% от циганите !
Умело прикрита зад социална мярка за всички Български поданици тя е неприложима в своето качество за наистина бедните и старите хора, защото повечето пенсионери имат по някой имот на своето име и по този начин не се вписват при социално слабите според социалното министерство!

Докато братята цигани нямат нотариални актове, нямат имоти по документи, но пък имат издадени партиди от енерго фирмите на незаконно построените си имоти !
Този модел на либеризация на пазара повече прилича на мангализиране на страната с подкрепата на международната банка!
А това с регистърът на уязвимите потребители на който няма да се спира токът е поредната циганска индулгенция !
И ако някой уязвим бай манго реши да си направи собствено електроразпределително дружество и за почне да продава и консумира големи количества ток как ще постъпи държавата или това е новият бизнес за Циганските барони по гетата?

Efekt 2


Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.