Няма КОЙ, управлява ТОЙ

Няма КОЙ, управлява ТОЙ

Няма вече КОЙ, има само ТОЙ. Цялата власт е концентрирана в един в тази държава и това е Бойко Методиев Борисов. Държавната машина отдавна е в ръцете на мутрите и престъпната завера узурпирала властта. Изборите нищо не променят като докато ГЕРБ броят бюлетините вотът се подменя и така е гарантирано царуването на престъпността.

Президентството ни е по-скоро с представителни функции. Министерствата са по-скоро инструмент за усвояване на бюджетни и извън бюджетни средства и програми за усвояване на пари от Европа, но забележете само от определени фирми и лица, които пълнят черната каса на властта. Корупцията не е измислена в България, което прави пресният сговор на отношенията на Европа и САЩ с България по-лесни. Отдавна не се търгуват политики, а се търгуват интереси в политическата среда.

Efekt 2

Нямат цвят парите, цветовете са за простолюдието, идеите са за идеалистите, а реалността е брутална и комерсиална. Няма КОЙ в страната ни, всичко зависи от ТОЙ и в какво настроение ще го завари дадена далавера на поредната икономическа завера като всичко е комисион или така нареченият данък спокойствие или цената на стабилността. Рекет, изнудване и търговия на страхове – това е на пазара и който успее ще оцелее и така колкото силни да сте всеки рано или късно ще плати с всичко, което е събрал, с всичко, което има, защото тази система се издържа с рекет и грабеж, а който много протестира в един момент или трябва да проституира или да имигрира – евакуира.

Безработица няма, то хора вече няма и кой би стоял в тази територия, не страна управлявана от мафия, в която няма закон нито конституция, а всичко е една извратена тиквена полюция. Няма КОЙ, всичко се управлява от ТОЙ и който се бунтува рано или късно я НАП ще го проверява, я МВР ще го репресира, я друга абревиатура ще го укроти и всичко трябва да е цветя и рози, а розите отдавна май са без бодли и на кого да се оплачеш ти няма. „Цар като разплаче майка ти няма на кого да се оплачеш“ има една стара приказка!

Така е в държавата на КОЙ управлява ТОЙ Бойко Методиев Борисов. Един ден обаче и тази приказка ще е до тук на Мафията напук. Конец Фильм!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.