София на Фандъкова – София в една снимка

София на Фандъкова - София в една снимка

София в една снимка…

Зад блясъка и фасадите на санираните и новите сгради има един друг свят – светът на хората в панелните кутии за хората роби на банките и роби на властта, хората по партийни назначения, които живеят в страх всеки ден дали ще имат хляб на трапезата, хората, които всеки месец треперят за вноската в банката. Хората, които живеят в недоимък, хората на заем поболели се от грижи в мъка и бедност, в болест и нерадост, а когато имат и най-малкият повод за радост просто ще ударят по някой питие!Това ли е София на Фандъкова, това ли е животът в столицата – малцина със скъпи коли, а другите с наведени глави?

Efekt 2
Заложна къща , аптека и магазин за радости и тъга . София в една снимка .

София на Фандъкова, Фандъкова на ГЕРБ, а ГЕРБ на Борисов – това е кръговратът на живота – работа, заеми, дългове, болести и накрая там където всички рано или късно ще отидем. Не е важно кой и кога ще отиде там, но е важно пътят по който сме вървели дали сме го живели в радост и благоденствие, или в страдание и мизерия, в болка, стрес и тъга!

Истината е, че страхът властва, страхът за насъщният, страхът да не останете без жалката мизерна заплата, страхът от ГЕРБ е този, който сковава съдбите ни на кръста приковани.

Купуването и продаването на гласове е престъпление, казват политиците, но гласуването за престъпната групировка окупирала властта не е ли престъпление най-малкото против нас самите, против съдбите ни и нашите деца?

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.