Няма такава държава ! Министър се гаври с народа

Няма такава държава ! Министър се гаври с народа


Социалният министър Бисер Петков (ГЕРБ): 180 лв. минимална пенсия е достатъчна. Пенсионерите оцеляваха и с 163 лв.
180 лв. минимална пенсия е достатъчна за най-необходимото.
Пенсионерите оцеляваха и със 163 лв. Това заяви социалният министър Бисер Петков. „Нямаме основание за някаква еуфория, но е добре, че сравнително бързо беше реализирано това обещание. Мисля, че с всичките недостатъци на това решение, то е полезно, защото дава малко повече средства за достоен живот на една голяма група български пенсионери“, допълни министърът.

„Социалната политика трябва да бъде устойчива на база на съответните законодателни инициативи“, каза министърът и посочи, че е важно социалната политика да бъде така финансирана, че хората да могат да реализират своите социални права.

„Имаше забавяне в дейността на съставите на ТЕЛК поради това, че част от разпоредбите на наредбите за медицинската експертиза бяха отменени от ВАС и до приемането на наредбата мина известен период от време, в който имаше напрежение в работата на ТЕЛК-овете. Вероятно и това е допринесло за това забавяне“, заяви още Бисер Петков.

Efekt 2

Източник: zarata.info

Когато един министър говори така това е страшно !
Разглеждат ни като експеримент на граничните си възможности ! Вдигат храните, тока, водата, парното и всичко !
И очакват хората да живеят с 80 евро на месец !
Това живот ли е?
Нека всеки един министър да бъде поставен в условията на оцеляващите старци, на бедните семейства и тогава да говори !
Това е геноцид, това е изтребление на нацията ни и това е крайно недопустимо решение на ГЕРБ ! Толкова наглост, толкова безчовечие, толкова мъка и изтребление, а народът си трае като пази и последната троха !

А само с трохи живеели се, бе?
Няма ги младите да защитят старите, болните и онеправданите, но един ден и те ще остареят !
Социалната политика на ГЕРБ е да ни унищожи всички в тази държава, слепи ли сте, бре хора?

Време , да изхвърлим боклука бе хора !

врно няма такава държава но има такъв народ !

НА ВАС СТИГАТ ЛИ ВИ ПАРИТЕ ???

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.