Шокиращ доклад постави България на осмо място в света

Шокиращ доклад постави България на осмо място в света Стефан Пройнов


Запазване на нивото до 2025 година прогнозират от международното сдружение на…..

България е осма по сива икономика в света
Запазване на нивото до 2025 година прогнозират от международното сдружение на счетоводителите

България се нарежда на осмо място по сива икономика в света през миналата година, след държави като Азербайджан, Нигерия, Украйна . Това сочи проучване на международното сдружение на счетоводителите. Сивата икономика у нас е в размер на 28 млрд. лева, или близо 30 на сто от БВП на страната ни. Основните причини за резултатите са слабият контрол на корупцията и безработицата, както и неработещата администрация в България, смятат авторите на изследването.
Международното сдружение на счетоводителите прогнозира, че делът на сивата икономика в България ще запази нивата си до 2025 г., а показателите му не са се променяли в последните шест години.
Асоциацията на индустриалния капитал в България отчете дял на сивата икономика в страната ни за миналата година над 28 на сто от БВП.
Източник: mignews.info

Efekt 2

Това са реалните факти за управлението на ГЕРБ !
Сивата икономика е продукт на политиките на ГЕРБ и всеки, който иска да работи порядъчно е принуден да влезе в сивото след множество проверки от данъчни и НОИ и всички институции под чиито контрол е бизнесът му !
И след като бъде вкаран на сила в сивата икономика тогава започва да си плаща на ГЕРБ в централите по места и така се финансира една партия, така де, държат за топките и ето за тези черни политически каси става на въпрос като те генерират стотици милиони на година !

Този престъпен модел на управление е въведен от манталитетът на управление в България. Мутренските времена си отидоха, но тиквите останаха и така държавата ни се управлява по модела на СИК, но все пак това е университетът, който е завършил самият премиер !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.