Овладяване на корупцията

Овладяване на корупцията


Овладяване на корупцията

Как едни политици излизат и казват едни имена на фирми и намекват за корупционни практики в особено големи размери и след това медиите ги цитират имената на фирмите, а фирмите завеждат дела на медиите докато на политиците никой не води дела, но за каква политкорекност става дума?

Дали опозицията подкрепи законът за защита на личните данни чрез който ще бъдат смазани медиите, въпрос с неясен отговор ?

Efekt 2

Играта на спонсорство в предизборна среда е видимо – някой или се заиграва с тези фирми или отдавна играе с тях !
И така, няколко социолози, който казват, че БСП изпреварва ГЕРБ някак си мотивират тези така наречени фирми да развържат кесиите !

След като Бойко Борисов смаза много от спонсорите на опозицията, а интригата е, че спонсорите на ГЕРБ май ще погледнат далновидно и задкулисно ще дадат някой лев на опозицията без да информират Цветанов и Бойко за това! Естествено всичко това е в сферата на допустимото и предполагаемото както и в сферата на интригата, но знае ли човек как разсъждават бизнесмените и как ще прочетат сигналите на политиците!

Едно е ясно обаче, че бизнесът обича спокойствие и до сега е научен да си плаща за него!
Данък спокойствие ще продължи или борбата с корупцията е на ниво овладяване на корупцията!
Критиката е градивна за някои, а за други доходоносна !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.