Председателят на най-голямата законотворна групировка отказва да спазва законите у нас

Председателят на най-голямата законотворна групировка отказва да спазва законите у нас


ГЕРБ отказва да спази ИК кодекс
ГЕРБ няма да се съобрази с искането на БСП и няма да обнови състава на ЦИК преди изборите за ЕП, обяви зам.-шефът на партията и шеф на ПГ Цветан Цветанов пред журналисти.

БСП вече внесе проект за решение на НС, с което да се открие процедура за избор на нов състав на ЦИК, чийто мандат изтича на 20 март. Припомняме, че според Изборния кодекс (ИК) съставът на комисията трябва да бъде сменен след изтичане на пълномощията на тази дата.

В ГЕРБ не се обсъжда и въпросът за оставка на правителството, ако партията загуби евровота.

Efekt 2

“Не разглеждаме тази възможност, защото сме уверени в победата “, посочи още Цветанов.

Той даде да се разбере, че ГЕРБ ще подкрепи концепцията за циганите, изработена от ВМРО, но след редакции на някои от текстовете.

Източник: 19min.bg

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.